ИКЕА отваря врати и в Бургас

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

   5

ИКЕА България открива нов Център за поръчки в Бургас тази есен и представя новия си каталог за 2017.  Новият център ще се намира в Mall Galleria, той е резултат от отличното представяне на съществуващия Център за поръчки във Варна. Първият обект надмина предварителните очаквания, отчитайки оборот от 5.7 милиона лева и 136 000 клиенти през първата година от своето съществуване.

Компанията отчита 18% ръст в продажбите, 12% ръст на посетителите и 26% повече клиенти в сравнение с миналата каталожна година. Резултатите отразяват цялостното присъствие на ИКЕА в България и включват магазин ИКЕА в София, онлайн магазина и Центъра за поръчки във Варна. За изминалата каталожна година трите канала за продажба отчитат оборот от 92 милиона лева. Компанията регистрира общо 2.5 милиона посетители и 950 000 клиенти, отбеляза Тео Муратидис, управител на ИКЕА България.

3

Тази есен каталогът на ИКЕА ще изглежда като истинско лайфстайл списание и ще включва 13 истински истории, които ще отведат читателите до най-различни точки по света.

Посланието на каталога е „Живей по свой вкус”, а мисията му е да помогне на хората да се отърсят от стреса в своето ежедневие и да кажат сбогом на чуждите очаквания. Съдържанието е вдъхновено от желанията и мечтите на истинските хора. Страниците му са пълни с идеи и продукти, които не са просто безцелни предмети – те са създадени, за да направят живота у дома по-лесен и по-добър.

Каталогът излиза под номер 66 и е цели 328 страници. Преведен е на 33 езика и е адаптиран за 48 пазара, а това ще му позволи да достигне до близо 255 милиона души в цял свят.

IKEA_cover

Новите продукти

2017 година ще донесе разнообразие от новости – две от най-интересните сред тях колекциите SÄLLSKAP и новото издание на IKEA PS. SÄLLSKAP е вдъхновена от традиционния шведски дизайн. Лимитираната серия набляга на пъстър текстил и мебели от масивна дървесина. IKEA PS 2017 е свежа, свободна и лесно приспособима към всеки дом. Тя включва мултифункционални и мобилни мебели: масички, които се превръщат в табуретки, дивани, които се сгъват и разгъват, подвижни кутии, които могат да се превърнат в решение за съхранение.

Ново мобилно приложение

Много новини има и в дигиталния свят на ИКЕА. Най-голямата е изцяло обновеното приложение Каталог ИКЕА за смартфон или таблет. То се предлага за iOS и Android, както и за Apple TV 4th Generation. Дигиталната версия на каталога ще може да се разгледа и на IKEA.bg. В България приложението ще бъде налично от 9 септември.

Можете да сте в крак с всички новости в ИКЕА на:

Уебсайта на ИКЕА

Facebook страницата на ИКЕА

YouTube канала на ИКЕА

и в Instagram с #ЖивейПоСвойВкус, #КаталогИКЕА2017, #КухненскиПризнания

 

 

За ИКЕА

Нашата визия е да създаваме по-добро ежедневие за много хора и предлагаме стилно, функционално и достъпно обзавеждане на високо качество, създадено с грижа за хората и средата.

ИКЕА е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. Компанията е основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад. Днес ИКЕА има 387 магазина в 48 страни.

ИКЕА стъпи на българския пазар през 2011 г. с откриване на магазин в София. ИКЕА навлиза на българския пазар чрез франчайз договор на House Market S.A, която управлява общо 7 магазина на ИКЕА в Гърция, Кипър и България.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,177 преглеждания

Comments are closed.