Да се запознаем със съседите! Предизвикателството на Блок Кино и ИКЕА

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

IKEA@BLOCK_KINO

Като традиционен партньор на фестивала БЛОК КИНО, ИКЕА предизвиква жителите на софийските квартали да се запознаят със съседите си!

За втора поредна година ИКЕА предоставя удобни мебели за зрителите от различни софийски квартали, които имат възможността да се настанят и насладят на нови български филми в между блоковите пространства по време на фестивала БЛОК КИНО, който започва от днес и продължава до 12 август.

Някои от най-хубавите български филми от последните години ще бъдат показани на различни локации на открито в големите квартали на столицата, a на четири избрани събития ИКЕА ще стартира и нов проект, който предизвиква гостите да се запознаят със своите съседи на шведска маса с традиционни шведски кюфтенца и хотдози. Така хората от квартала ще имат възможност да се съберат и запознаят с тези, с които делят един блок, но често подминават в забързаното ежедневие.

„За нас в ИКЕА е важно да правим всеки ден по-добър за хората. И през 2016 г. подкрепяме БЛОК КИНО, за да могат повече зрители да гледат българско кино и да помогнем на хората от квартала да се опознаят и да общуват по-често в свободното си време”, сподели Йоана Цонева от ИКЕА.

През тази година ИКЕА ще осигури и много награди за гостите на БЛОК КИНО. Всеки, който посети поне 3 от събитията в програмата на фестивала, ще има възможност да се включи в томболата на организаторите и да спечели мебели или аксесоари от лятната колекция.

Следете социалния експеримент на ИКЕА на:

Facebook страницата на IKEA

Facebook страницата на БЛОК КИНО

уебсайта на БЛОК КИНО

и в Instagram с #хоратаотквартала и #квартала

За ИКЕА

Нашата визия е да създаваме по-добро ежедневие за много хора и предлагаме стилно, функционално и достъпно обзавеждане на високо качество, създадено с грижи за хората и средата.
ИКЕА е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. Компанията е основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад. Днес ИКЕА има 373 магазина в над 47 страни.
ИКЕА стъпи на българския пазар през 2011 г. с откриване на магазин в София. ИКЕА навлиза на българския пазар чрез договор за франчайз с компанията House Market S.A, която управлява пет магазина на ИКЕА в Гърция и един в Кипър.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,377 преглеждания

Comments are closed.