Да играем и да пеем с “Авигея”

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Poster_Concert grupa Avigeya_16.01.2016
На 16 януари 2016 г. (събота) в Чайна “Чай във фабриката”, (гр. София, ул. “Г. Бенковски” 11) от 11:00 ч. група “Авигея” кани на концерт малки о големи.

През зимните месеци ни стоплят уютът на дома и близките хора. Такъв предвещава да бъде и първият за новата година концерт на вокална група “Авигея” – изпълнен с приятелска атмосфера и домашен уют. Момичетата от “Авигея” ще посрещнат своите първи гости за тази година на 16 януари 2016 г. (събота) от 11:00 ч. в чайна “Чай във фабриката”.

И тъй като е важно как и с кого посрещаш новата година, то певиците от “Авигея” са решили да поканят малки и големи на музикална забава с песни, танци и игри. За тях те ще отворят фолклорната ни съкровищница и ще вплетат песни и танци в забавно за деца и възрастни преживяване. Удобни обувки и весело настроение са подходящите аксесоари за тази веселба.

Музикални кавалери на певиците от “Авигея” ще бъдат Петър Иванов (кавал) и Здравко Здравков (гайда и тъпан). Те заедно са подготвили музика, която ще ви разтанцува

Събитието може да следвате тук:
https://www.facebook.com/events/1539401983045218/

Случващото се с “Авигея” може да следите тук:
https://www.facebook.com/avigeya.bulgaria/

Музикален поздрав тук:

Цена на билет: 7 лв. за възрастни и 3 лв. за деца

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,430 преглеждания

Comments are closed.