Bra Clinic: Истинската красота се крие в разнообразието от форми

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Bra Clinic 01

В Bra Clinic са наясно, че истинската красота се крие разонообразието от размери и форми, затова специалистите им предлагат изключително широка гама размери и модели, които осигуряват на дамите увереност, комфорт и свобода на движението. Ако което и да е от тези усещания ви липсва или просто искате да откриете отново женствеността в себе си достатъчно е да си запазите час за безплатна бра фитинг консултация в салоните на Bra Clinic в Парадайс Център и Сердика Център, София или онлайн  в сайта на Bra Clinic.
Това ще е достатъчно, за да преоткриете новото си АЗ!

В Bra Clinic ще намерите най-разнообразни по размери чашки – от А, та дори до К. А мисията, която са си поставили специалистите от Bra Clinic е да накарат жените да се чувстват удобно и красиви, независимо от размера им. Bra Clinic подкрепя кампанията на Британската  марка за бельо – Panache Lingerie, която има над 30 години опит в производството на бельо и бански с чашки D+ и са основен техен представител за България.

Bra Clinic 02

Основна мотивация в работата на бранда е да накарат клиентките си да се чувстват удобно и красиви в кожата си. В днешно време външният вид на моделите за подражание е от по-голямо значение, отколкото техните лични постижения. Като част от модната индустрия, фокусирана толкова много върху имиджа, Bra Clinic с отговорност инициира промени в медиите, които толкова силно се фокусират върху външния вид.

Според проучване 95%* от младите жени смятат, че медиите се фокусират твърде много върху външния вид на жените и не толкова върху техните постижения и лични качества.

Bra Clinic 03

С новата си глобална кампания Bra Clinic има за цел да промени статистиката, според която 75%* от младите жени смятат, че в момента няма силни модели за подражание. В тази връзка е и тяхната кампания за промотиране на истинската и неподправена красота. С помощта на шест невероятни жени, всяка от която е избрана заради индивидуалните си сила, постижения и принос към обществото като опозиция на фокусирането изцяло върху външния вид Bra Clinic поставя началото на ново отношение и едни различен поглед  върху женската красота и форми.

Кои са шестте жени от клипа:

-          19 годишната организаторка на национална кампания за кръводаряване и даряване на органи Мартина Качмарек

-          Световно известния плюс сайз модел – Маркита Принг (лице от корицата на Voguе Италия, модел в ревюта на Jean Paul Gaultier и лице на кампанията на Levi’s), която промотира позитивния телесен имидж и е съосновател на организацията „Алда”, чиято основна цел е да накара жените да обичат своите извивки и да излъчват увереност

-          Спортната терапевтка Ейми Хюс, чието участие в 53 маратона в 53 различни града в 53 последователни дни ѝ помага да събере спиращата дъха сума от 53 000 паунда за благотворителност

-          Британската съзтезателка с инвалидни колички от Параолимпийските игри Хана Кокрофт

-          Старшата сестра Рейчъл Дънкомб-Андерсън, която работи като доброволец в Център за лечение на Ебола в Сиера Леоне в Африка

-          Британската певица Мика Парис, която се бори за женските права и равенство на жените в Африка.

 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,247 преглеждания

Comments are closed.