БЛИЗНАЦИ 21 май – 20 юни

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Bliznaci

Детето Близнаци

Всеки малък или голям Близнак не спира да мечтае за нови хоризонти.  Уроци по чужд език, уроци по музика –  това са само част от желанията на Близнаците.  Те имат нужда да се занимават с това, което ще им позволи да изразят себе си по нов и често нестандартен начин. Близнаци е знак, който обича тръпката, така че очакванията на малките Близнаци са големи. За тях лятна ваканция на къмпинг би била повече от оптимална. Те обичат динамиката и промените, затова е съвсем в реда на нещата да си поканят приятели, с които  да се опитат да пренаредят стаята си и дори да я пребоядисат.

През настоящата седмица се очаква Близнаците да се успокоят и да подемат нови начинания. Бебетата Близнаци също обичат промените. Често са превъзбудени и трудно заспиват. Нужно е да полагате повече усилия, за да могат да си починат по-добре, а това би означавало, че и вие ще имате повече време за почивка и отмора.

Майката Близнаци

Време е да опитате нещо свежо и различно. Предстои шестмесечен период на растеж, затова можете да се впуснете в някакво приключение, свързано с изучаването на чужд език, практикуването на нов спорт, занимания с музика. Не допускайте ваши желания да отпадат от списъка ви.  Практикуването на някои кратки, позитивни мантри, ще ви помогне да изчистите ума с, не забравяйте да се съсредоточи върху себе си и върху целите си.

Бъдещите майки да помислят какво биха искали за бъдещето на своите неродени деца.Bliznaci

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Находка

Етикети:

1,804 преглеждания

Comments are closed.