BLACK CAT и Дзукеро – кой иска да ходи на концерт?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

ПЪРВИТЕ СЕДЕМ отново имат изненада за вас, но този път тя е за майките и татковците, които харесват италианската музика. За най-запалените фенове на блуса, в София пристига Дзукеро. Той ще зарадва  почитателите си на 15 ноември в зала 1 на НДК.

Харизматичната суперзвезда ще представи  дванадесетия си студиен албум Black Cat.

Дзукеро е един от малкото италиански музиканти, които продават най-много записи и е работил съвместно с множество големи звезди, като Ерик Клептън, Лучано Павароти, Шерил Кроу, Том Джоунс, Брайън Адамс, Пол Янг, Стинг, Рей Чарлз, Ронан Кийтинг.

Сега двама от вас имат шанса да спечелят двойна покана за този емблематичен концерт, ако знаят верния отговор на въпроса:  

Как е истинското име на Дзукеро

а) Антонио Салгадо

б) Аделмо Форначари

в) Франческо Грациани

Крайният срок за участие е 13-ти ноември 2016 г. включително, а имената на печелившите, изтеглени на случаен принцип, ще бъдат оповестени на 14-ти ноември 2016 г. след 12:00 ч. в сайта на ПЪРВИТЕ СЕДЕМ и във фейсбук страницата ни.

Изпращайте вашите отговори със съдържание “Двойна покана за концерта на Дзукеро” на имейл:  office@purvite7.bg  или като лично съобщение на Фейсбук страницата на Първите седем .

ЖЕЛАЕМ ВИ УСПЕХ!

Билети можете да закупите от мрежата на Eventim.bg и партньорските вериги.

 EVENTIM_350x462

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,805 преглеждания

Comments are closed.