Безплатни уроци по плуване и тенис за децата в Бургас

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
swimming

Безплатни обучения за деца организират спортните клубове в Бургас. Програмата започва на 25 юли с уроци по актуалните за летния сезон тенис и плуване, съобщават от пресцентъра на общината. Обученията ще бъдат с продължителност един месец, през който децата ще могат да се запознаят с различните спортове и с условията на клубовете.

Друга инициатива на общината – ваканционната програма “Моето незабравимо лято”, организира летни школи по изобразително изкуство, английски език за начинаещи и полудневна лятна занималня.

Как и къде може да стане записването 

Началното безплатно обучение по плуване е за деца на възраст от 6 до 12 години, като групата се състои от 5 до 12 деца. Обучението ще се провежда на плувен басейн “Флора” в дните вторник и четвъртък от 9:00 до 10:00 часа и от 16:00 до 17:00 часа. Продължителността на обучението е един месец.

Началното обучение по тенис на корт е за деца на възраст от 6 до 12 години, групата се състои от 5 до 12 деца. Обучението ще се провежда на тенис кортовете в парк “Езеро” в дните вторник и четвъртък от 9:00 до 10:00 часа и от 18:00 до 19:00 часа. Продължителността на обучението е един месец.

Записването започва 18 юли и приключва на 22 юли, на място в общинското предприятие “Спортни имоти” на ул. “Стефан Стамболов” 19. Програмата започва на 25 юли.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,666 преглеждания

Comments are closed.