Безплатни приказки за повече щастие

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

prikazki-bebe-chetene-k

Приказките обогатяват душевния свят на децата, стимулират въображението и речта, пробуждат мисълта, развиват емоционалната им интелигентност. С тях децата се научават да се радват истински, учат се на съчувствие и доброта. Чрез различните приказки се обогатява мирогледа им, така те научават повече за всичко, които ги очаква в живота. Научават, че е хубаво да се помага и че доброто е над всичко.

Безплатните авторски приказки за деца са специално написани от детския психолог Албена Симеонова. Това са приказки за животни, ангели, феи, красота и доброта и са предназначени за най-малките, но от тях всеки има какво да научи. В тях героите са добри, смели и силни, винаги готови да се притекат на помощ. Така децата изграждат себе си и вярват, че светът е изпълнен с красота и чудеса! Ето защо е важно децата редовно да слушат приказки, за да се отворят пред тях вратите на познанието, добротата и вълшебствата!

Различните герои в умело разказаните истории ще помогне на децата да опознаят себе си, своите емоции и чувства и ще се научат как да преодоляват страховете и притесненията си.

Слушайки приказките, децата ще са по-спокойни и ще заспиват много по-бързо и лесно, сънувайки прекрасни сънища. Ако имате възможност да гушнете детето докато слуша приказки, това ще му даде необходимата топлина, любов и внимание, от които децата имат голяма нужда всеки ден.

Поощрявайте децата да преразказват приказките след като са ги слушали. По този начин те ще тренират паметта си, а от друга поуката от приказката ще  остане дълбоко в съзнанието им.

logo

Линкове, откъдето можете да свалите приложението с безплатните приказки:

- за Айфон (iOS- iPhone, iPad)

- за Андроид (Samsung, HTC, Nexus, Lenovo, Sony, LG и др) – влизате в Google Play и търсите Албена

Сайт към приложението

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

4,641 преглеждания

Comments are closed.