Безплатна Академия за родители през февруари

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

akademiq-za-roditeli1

И тази година Академия за родители ще събере за пореден път настоящи и бъдещи родители на 24 февруари. Събитието се организира от 2015 година насам, а основната му кауза е да предоставя обективна информация и реални знания за здравето, образованието и възпитанието на децата.

Най-голямото безплатно събитие ще събере на едно място повече от 30 вдъхновяващи лектори, 70 водещи организации, 20 работилници за малки и големи, 30 безплатни консултации и много възможности за знания, забавление и почивка, ще ви очакват на последния етаж на Парадайз център.

 За бременните: Темите, които вълнуват бъдещите мами, в специална залa за лекции. Безплатни консултации на място със специалисти по кърмене, спорт, бебеносене, безопасност, здраве и още много. Среща с компаниите и продуктите, които ще помагат в ежедневието с бебето.

За родителите: Всичко за здравето, възпитанието и образованието на децата  от 0 до 7 години. Кътове за споделяне и практически консултации от психолози, детски педагози, финансови специалисти.

За децата: Семейни работилнички с много вълшебства, забавление и цветно творчество: детско караоке, вълнуващи логически игри, строителни предизвикателства, приказки-игри и още, и още…

Големите награди: Уникални подаръци и много изненади очакват всички посетители през целия ден на Академията.

Малките удобства: И понеже именно малките неща могат да направят един ден наистина перфектен, затова предоставяме безплатен охраняем паркинг за детски колички, детегледачи на разположение, кътове за кърмене и повиване.

И още:
Как се справя работещата майка?
Къде е балансът между грижите за децата, перфекционизма в работата, времето за себе си?
И възможен ли е изобщо?
Вижте Виктория Величкова (група „Мастило“ и проект „Маргаритка“) и Мама Нинджа в откровен разговор за предизвикателството да си перфектна на всички фронтове.

Академия за родители в София е безплатно събитие за всички настоящи и бъдещи родители, благодарение на Бочко, Danonino, NN, CryoSave, Devin, Genoma, GSK, и Acibadem Cityclinic.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,695 преглеждания

Comments are closed.