Бельо за електромагнитна защита на бременни жени

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

underwear-pregnant-light-700x700

На ХVIII Национална гинекологична конференция бе представено бельо за електромагнитна защита на бременни жени.

В рамките на ХVIII Национална гинекологична конференция бе представено бельо за електромагнитна защита на бременни жени. Специално създадени сребърни нишки покриват корема като сребърен щит и предпазват бебето от електромагнитните вълни, излъчвани от телевизия и компютри, радио антени, мобилни телефони, сателити, микровълнови печки и други електронни/електрически уреди, употребявани ежедневно. Позитивния ефект на среброто намалява риска от преждевременно раждане, като предпазва от бактериален и гъбичен растеж по време на бременността.

Бельото осигурява максимален комфорт и удоволствие по време на бременността със своята безшевна и еластична структура. То е с метализирани сребърни нишки и в подкоремната зона. Има антибактериална защита с чисто сребро, което трайно спира растежа на вируси, бактерии, гъбички и микроби до 99,9 %; естествено решение, което спира гъбичните инфекции и съпътстващия сърбеж.

Бельото е изработено по безшевна технология за повишен комфорт без да се очертава под дрехите; има елегантен и модерен дизайн. Това са естествени суровини обогатени с микро модална прежда. Микро модалната прежда е целулозна нишка, добита от дървета и е добре известна с мекотата и проветривостта си. Материята е напълно естествена и антиалергенна.

Състав:

%53 Микро модал

%20 Полиамид

%9 Еластан

%18 Метална нишка

Бельото се предлага в сив и черен цвят.

 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Новини

Етикети:

2,320 преглеждания

Comments are closed.