Бъди красива, мамо: тенденциите в грима, прическите и мaникюра за това лято

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

В последно време модата се мени с такава бързина, че научаваме за някои модни тенденции едва, след като вече са слезли от гребена на вълната, а всяка от нас иска да е неотразима точно сега, в този момент.

Ето защо правим следващия бърз преглед на онова, което споделят стилистите по отношение на модните тенденции в грима, прическите и маникюра за лятото на 2017 година.

Обемни и ярки устни

obemni-ustni-k

Устните винаги са били в центъра на вниманието по отношение на макияжа. Това лято те са обемни, пухкави и ярки. Завръща се тенденцията за оконтуряване на устните, което допринася за повече визуален обем. Така гримирани устните не се нуждаят от ярък грим и изкуствени мигли на очите.

Матови червила 

vineno-chervilo

През този сезон предпочитанията са изцяло в полза на матовите нюанси пред гланцираните и седефени варианти, а цветът е винено. Именно матовото винено червило влезе в козметичните арсенали и в сърцата на най-известните световни гримьори. Може да не го използвате всеки ден, но това не пречи да го имате под ръка.

Пепелно русо

pepelno-ruso-k

Светли пепеливо-сиви и пепеливо руси тонове по отношение на косата вземат превес над червените, кестенявите и черните. Те са подходящи за всяка възраст, още повече вече никой не свързва посивялата коса с годините.

Естествено розов тен

rozov-ten-k
Скулите се подчертават съвсем леко и небрежно с  естествени розови нюанси, без  излишна натрапчивост,  а само, за да се подсили усещането да естественост от цялостния макияж.

Очна линия на долния клепач 

ochna-linia-2017Тази тенденция по отношение на гримирането на очите може да ви изглежда малко необичайна или ретро, но това лято определено ще е сред стилните. Можете да използвате молив или очна линия, както и комбинация от двете.  Добрият вкус тук предполага умереност, която включва цветове, различни от черно – сиво, синьо, кафяво, графит.

Хромиран маникюр

lak-za-nokti-k

Тази тенденция навлезе още през 2016 година, но това лято се очаква да се превърне в тотален хит. Цветовете са хладни, без перлен ефект, но с огледално покритие. Именно то е последният писък по отношение на тенденциите в маникюра.

Плитки и възли

pricheski-2017-k

Косата изисква особено внимание и ежедневни грижи, за да е здрава и красива. През това лято тенденциите в прическите ще изисква малко повече време и внимание, но стилистите препоръчват да го отделим, за да постигнем повече елегантност. Обикновеният кок отстъпва на небрежен кок тип възел в горната част на главата, който се свързва с плитка, която започва от челото. Тенденцията допуска всякакви хрумвания и идеи, а предстоящите горещи дни предполагат, че вдигането на косата ще е истинско облекчение за дългокосите.

по материали от huffingtonpost

 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

5,583 преглеждания

Comments are closed.