“Баща на място” до сърцето на детето

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

site-photo

По традиция през втората седмица на месец ноември да отбелязваме „Седмицата на бащата“. Тази година тя ще е под надслов „Баща на място“ в чест на най-важното място, което може да заема всеки мъж – до сърцето на децата си и рамо до рамо с партньора си.

През Седмицата на бащата татковците и другите значими за децата мъже ще имат възможността да открият още повече възможности за щастливи мигове с децата и семействата си, с другите бащи и с приятелите на децата си.

Къде е мястото на бащите? Къде всеки от нас е поставил своя баща? Къде виждат себе си днешните татковци? Къде е мястото на бащите в българското общество днес?

Програмата на Национална кампания “Да бъдеш Баща” стартира на 7 ноември в София и ще продължи до 13 ноември, като в програмата са включени интересни събития в градовете Батак, Бяла Слатина, Варна, Велико Търново, Видин, Карлово, Пазарджик,  Пловдив и Ямбол.

Пълната програма със събития на кампанията “Баща на място” в “Седмицата на бащата” можете да видите в сайта на  Национална кампания “Да бъдеш Баща”, а за актуални новини и информация следете Фейсбук събитието.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,699 преглеждания

Comments are closed.