Месец на оралната хигиена с Първите седем

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

smiling kids-1


Днес, 06 юни, Първите седем стартираме една нова инициатива – Месец на оралната хигиена, под надслов „Бели зъбки”.

Знаем, колко е важно да обърнем внимание на детските зъбки още от самото начало, още преди да се е появило първото бисерче. Дори ще започнем от още по-назад във времето – от периода на бременността. Почти всяка бременна жена има проблеми със зъбите и венците. Правилното хранене, профилактиката и своевременните мерки, които взима бъдещата майка, имат значение освен за нейното лично здраве и за това на детето й.

Започваме веднага с един Усмихнат конкурс – „Най-хубавата усмивка – тази на моето дете”. Има ли нещо по-мило, по-любимо от усмивката на нашето хлапе? Като родители сме наясно, че няма. Затова ние ще чакаме вашите снимки, а ние ще раздадем страхотни подаръци. Вижте всички условия на конкурса тук: Конкурс – “Най-хубавата усмивка – тази на моето дете”

Всяка седмица от Месеца на Оралната хигиена ще бъде посветена на определена тема, свързана със здравето на детските зъби:

  • Почистване

  • Хранене

  • Профилактика

  • Лечение

  • Грижа за зъбите по време на бременността

На 12 юни, заедно с новия ни летен брой на сп. Първите седем, ще излезе и следващата от поредицата Електронни книги, посветена на темата. Всеки от вас, който се е абонирал за някой от нашите Електронни бюлетини ще получи линк за изтеглянето й, за да има цялата важна и полезна информация накуп и по всяко време.

Всеки от вас ще може да зададе въпросите, които има относно хигиената и здравето на детските зъби на детски стоматолог. 

Очаквайте и още изненади!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

1,539 преглеждания

Comments are closed.