Арт Йога Студио Янтра

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Арт Йога Студио Янтра

Арт Йога Студио Янтра е съвсем близо до гората на столичната улица Незабравка – там, където свършват високите сиви блокове и започват дърветата – същите онези големи дървета, които надничат в прозорците на студиото, дават сила за живот и вдъхват спокойствие.

В светлата, уютна зала на студиото се побират близо 20 души за йога практики или 50 седящи места за лекции и презентации. Студиото разполага с мултимедиен  проектор и екран за прожекции, както и с рецепция, съблекалня с индивидуални шкафчета; място за масажи, кабинет за индивидуални консултации, кухня и тераса с място за чай и споделяне.  

Освен часовете по йога и кунг фу, в Арт Студио Янтра  може да се поглезите с различни масажи, да посетите различни лекции, семинари и курсове, както и да направите индивидуални консултации – както психологически, така и астрологически, а също и да видите какво ви предстои според Таро четенето.  

Всъщност Арт Йога Студио Янтра е място за личностно развитие, място, което събира различни подходи за откриване на своето “аз”. „ЖИВЕЙ СЕБЕ СИ „ – е девизът, който ръководи екипната работа в студиото, изцяло подчинена на търсенето  целостта на човека.

Арт Йога Студио Янтра

Зад името Янтра стои един геометричен модел. Янтрите са конкретни изображения, които съответстват на конкретни мантри – те  символизират и призовават определени енергии. В йога янтрата се използва за концентрация и медитацията над нея свързва практикуващият със силата на определена мантра или божество. Името Янтра представя нагледно еволюцията на човека от неговото раждане и разгръщане в проявеното до съзнателното му насочване отново към центъра.

Затова в пространството на Янтра се предлага йога още преди раждането – пренатална йога (за бъдещите майки), в която се обръща особено внимание на контакта с нероденото; йога за деца от всички възрасти, както и арт – занимания (танци, рисуване, театър), чрез които се изразява свободно творческата природа. Веднъж седмично се предвижда и мантра йога – пеене на мантри и киртани, както и нада – йога (йога на звука). Допълнителните часове по Кунг Фу свързват йога с други източни традиции, в които себе познанието също е главна цел. Предлагат се и лекции, курсове и семинари за личностно развитие и усъвършенстване.

Ако сте бъдеща майка – жена, носеща в себе си живот, срещите с Росица Божкова – Пурна са повече от полезни за вас и вашето бебе. Те са истинска находка.  От 2005г. тя  води специализиран курс по пренатална йога, чрез който бъдещите майки преживяват ползите от йога по време на бременността и раждането. Курсът на Пурна помага на жените, носещи в себе си живот да се чувстват  наистина добре и да преживеят раждането много по-позитивно и вълнуващо.

Освен пренатална йога и йога за деца, Росица Божкова Пурна води и курс по Спонтанна йога – часове, посветени на връзката със собственото ни тяло и енергия, така че то да се освободи  от напреженията чрез движение и изследване на собствените граници – за поддържане на добра физическа форма – стегнато и гъвкаво тяло и спокоен ум.

Росица Божкова - Пурна психолог и дипломиран хипнотерапевт

Росица Божкова – Пурна е психолог и дипломиран хипнотерапевт и може да ви бъде полезна с изследване механизмите на подсъзнанието и препрограмиране на ограничаващите модели.

В работата си, а и в личния си живот, Пурна се ръководи от девиза “Живей себе си!”

Адресът на Арт Йога Студио Янтра е:
гр. София, кв. “Изгрев”, ул. “Незабравка” №33, ет.1, ап.2,
телефонът е: 0878115851, а e-mail-a e:  yantra@natalyoga.net

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Места

21,422 преглеждания

Comments are closed.