Арфов „Концерт на възглавници”

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Концертът

Аристократични, изтънчени и романтични инструменти ще бъдат главните герои в предстоящия Арфов “Концерт на възглавници”. Любовта към древната келтска арфа и съвременната педална арфа се срещат в дуото на световноизвестната арфистка Даяна Роуан и арфистката на Софийска Филхармония Весела Тричкова.

Изпълнителките са подготвили многообразна програма, която ще ни потопи в свят на релаксация, размисъл и жизненост! Ще чуем творби на новатора в арфовата музика Карлос Салседо “Танго и Румба”, уникална версия на Канон от Пахелбел, както и произведения от келтските земи, Близкия изток, старинна музика, оригинали и импровизации.

Възглавници, цветни моливи и специални музикални листове, вкусни био продукти от Мататама ще съберат своите почитатели в Галерия Моdo в Лозенец.

Досега в “Концерти на възглавници” са представяни роял, цигулка, виола, виолончело, контрабас, обой, саксофон, флейта и ударни инструменти. Специфичното за този формат събития е че не ограничава възрастово публиката и поставя акцент върху класическата музика.

“Концерти на възглавници” е съвместен проект на развиващите занимания „Бебешка музика” и Галерия Моdo.

12 ноември 2011, 17:00
13 ноември 2011, 11:00

Галерия Моdo 
Лозенец, ул. „Котел” №8
София

Билетите са с цени :

Родител и едно дете – 25 лева;
Двама родители и едно дете – 30 лева;
Един родител и две деца – 30 лева;
Двама родители и две деца/три деца – 35 лева;

Закупуването на билетите ще е в деня на концертите.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Събития

1,252 преглеждания

Comments are closed.