Академия за родители става на пет!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Academiq-za-roditeli

Ако очаквате дете или вече сте родител, елате на 23 февруари 2019 г., за да се вдъхновите и да научите най-важните неща за родителството от най-добрите специалисти в цялата страна.

Тази година в интересните лекции, безплатните консултации и практически работилници, Академията за родители ще отговори на всички въпроси, които си задаваме за развитието и възпитанието на децата до седмата им година.

4 етажа3 зали за лекции3 зали за практики и демонстрации, повече от 50 организации, които ще консултират на място присъстващите.

И понеже 5 години са специална „възраст“ за един семеен форум, празнуването също ще е специално – за първи път „Музейко“ отваря врати безплатно за гостите на форума.

Както всяка година, местата за събитието са ограничени от физическия капацитет на сградата. Искаме всички наши гости да се чувстват комфортно и в безопасност, затова можете да се регистрирате за сутрешния ИЛИ следобедния блок. На входа всеки гост ще получи гривна-пропуск за съответния блок.

Необходима е регистрация за всеки възрастен,  децата влизат без регистрация.

Първите 1000 онлайн билета са безплатни. След изчерпване на този брой, билетът струва 10 лева за всеки посетител над 18 години.

Предварителната регистрация е задължителна – на място, в деня на събитието можете да получите пропуск на стандартните цени на Музейко, само ако капацитетът на центъра в този момент позволява.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,159 преглеждания

Comments are closed.