“Академия за Родители” – семейният форум за първи път във Варна

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

_MG_5934

Най-големият семеен форум “Академия за Родители” за първи път във Варна – ще ви очакваме на 15 октомври за да си говорим за здравето, възпитанието и образованието на децата.

Да бъдеш родител е едно от най-трудните предизвикателства, пред които се изправяме, а за съжаление децата не идват с наръчник за отглеждане и често информацията, която намираме е разнопосочна, а понякога дори невярна.

“Академия за Родители” вярва, че родителите стават добри майки и бащи, а не се раждат такива, и затова помага на родителите да намерят обективна информация и ресурси, които да им помогнат да отгледат деца с добро здраве, ценности и амбиции. След две успешни издания в София, пренасяме форума в морската столица.

20+ лектори, 25+ организации, 18+ разнообразни работилници за децата

Каним всички мами и татковци от Варна и региона, на 15 октомври в Детски център “Мама и аз” – ще ви очакват две зали за лекции, вдъховяващи организации, десетки работилници за цялото семейство и много подаръци от партньорите, които застават заедно с нас зад каузата да отглеждаме по-добри деца.

Ще ви очакваме в Детски Център “Мама и аз”, за да си говорим с Ла Лече Лига за първи дни с бебето, с Карин дом за ролята на родителя в ранното детско развитие, с д-р Филева от Св.Петка за профилактика на детското зрение, с Мариана Донкова от Детето Играе за родителство в дигиталния свят, с д-р Искра Капинчева за профилактика на детското здраве с хомеопатия, а с Албена Раленкова за това страшни ли са страшните приказки, и още много. Вижте част от програмата тук.

За най-малките посетители сме подготвили разнообразни работилници – страшни пирати от Дания, които ще покажат на децата колко е лесно да програмираш; Хлебни къщи пък ще месят хляб с малчуганите; а всички пространства в детски център “Мама и аз” отварят врати и децата ще могат да пробват музикална гимнастика, рок училище, арт ателие, занимания по музика и изкуство, и какво ли още не.

Събитието е безплатно, с предварителна регистрация.

_MG_5986a

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,782 преглеждания

Comments are closed.