• No categories

A-DERMA – Нежна и любяща грижа за уязвимата кожа

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
visuel PRIMALBA recadre2014


В сърцето на A-DERMA, марка, призната в областта на растителната козметика, е уникалната и ексклузивна растителна активна съставка – Овес Rhealba
®. Тя е резултат от изключително стриктна грижа от «Botanical Expertise Pierre Fabre», позволяваща да се извлече най-доброто от растението, с респект към околната среда.

При разработването на своите продукти, A-DERMA се ангажира с:

  • Иновация чрез постоянни изследвания, и откритието, че Кълн от Овес Rhealba®, млада надземна част, притежава молекули с благоприятно действие за кожата.
  • Изискване за ефикасност, качество и безопасност с формули, разработени с оглед минимизиране на риска от алергия, с подбрани съставки и тествани под лекарски контрол. Гаранции, благодарение на които A-DERMA е повече от 30 години препоръчвана от дерматолози, педиатри, фармацевти.
  • Защита на биоразнообразието със собствени култури овес, култивирани според нормите на биоземеделието (без пестициди, хербициди и ГМО).
  • Опазване на околната среда и човека, благодарение на индустриален процес, изцяло осъществяван в Югозападна Франция, производство от семето до крайния продукт.


PRIMALBA
 БЕБЕ

Незаменима грижа за най-малките в 3 основни стъпки на специална цена (46,90 лв. вместо 64,60лв.)

3D box Primalba

  • НЕЖЕН ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ за коса и тяло. Почиства и омекотява кожата. Удобен и икономичен флакон-помпа 500 мл.
  • НЕЖЕН КОПРИНЕН КРЕМ COCON за лице и тяло. Дълготрайно хидратира, успокоява и защитава деликатната бебешка кожа. С нежна и копринена текстура, което го прави подходящ за масаж, безценен споделен момент между Вас и Вашето бебе.
  • КРЕМ ПРИ СМЯНА НА ПЕЛЕНИ – ежедневна грижа за намаляване на зачервяванията, успокояване и защита на седалището при бебета и новородени. Икономичен формат 100 мл. Продуктът е ПОДАРЪК в кутията.

Грижа и за МАМА на специална цена (39,70 лв. вместо 57,70 лв.)

Hydralba + Sensifluid mic.mliako

  • Hydralba UV Богат Хидратиращ крем SPF 20 с кълнове от Овес Rhealba® 40 мл

Ежедневна грижа за уязвима суха кожа за дълготрайна хидратация, защита от въздействията на околната среда и фотостареенето на кожата.

  • Sensifluid Мицеларно мляко 200 мл

За 1ви път мицеларната технология се влага в текстура мляко за нежно демакииране на лице, очи и устни, с усещане за несравним комфорт.

(Кутията се предлага и във вариант Hydralba UV Лек Хидратиращ крем SPF 20 за нормална към смесена кожа + Sensifluid Мицеларна вода 250 мл)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,042 преглеждания

Comments are closed.