София Моно 2014 – театър под открито небе

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

mono 2014

За четвърти път в София ще се проведе театралният фестивал София Моно. От 16-ти до 22-ри юни в парка на Военната Академия организаторите от АРТИШОК и Столична Община са подготвили много интересни предложения като част от програмата на фестивала.

Фестът тази година включва култови заглавия на театрални постановки, чийто актьорски състав си заслужава гледането. По традиция спектаклите ще се играят на открито  с начален час 21ч.
Стартът на фестивала ще бъде даден от Камен Донев с нашумелия спектакъл “Възгледите на един учител за народното творчество” на 16 юни.

Публиката ще има възможност да види и “Едно малко радио” с Мая Новоселска (17 юни),  “ВИП” с Мариан Вълев (18 юни) и „Живак” с Димитър Живков (на 19 юни).

Закриването на София Моно ще бъде отново с Камен Донев, този път с “Възгледите на един учител за всеобщата просвета” (22 юни).

София Моно 2014 за първи път ще включи в програмата си  “камерни театрални форми” с  “Арт” (на 20 юни) и “Спанак с картофи” (на 21 юни) на актьорите Юлиян Вергов, Владимир Карамазов и Захари Бахаров

Билети могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketportal.bg, билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”, магазините на Office1Superstore, Booktrading, Книжен център Гринуич и на касата на Сатиричен театър “Алеко Константинов”.

Цени на билетите: от 10 до 30 лв.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Събития

961 преглеждания

Comments are closed.