Парти за Рожденият Ден на Вашето дете в „Къщата на Мая“!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

HB_3

Дори като възрастни, ние продължаваме да се вълнуваме, когато наближи датата на рождения ни ден. Изпитваме онази необяснима празничност, едно скрито вълнение, дори лека „сценична треска”. Сякаш всичко наоколо е различно през този ден. Ако вали сняг, той вали специално за нас, ако пече слънце – то ни поздравява!

Думите от случаен непознат сме склонни да ги възприемем като знаци от съдбата, а дори тези от нас, които не празнуват в шумни компании, тайничко се наслаждават на факта, че през целия ден са обект на по-специално внимание от околните: в работата, в училището, в университета, у дома. За разлика от всички останали дни през годината това, което очакваме от близки, познати, колеги и роднини през този ден са само добри пожелания, ласкави думи, подаръци, прегръдки и целувки. По-склонни са да прощават нашите грешки, по-малко ни съдят и имат конкретен повод да изразят любовта си към нас. Както и ние към тях.

Толкова много се вълнуваме, когато имаме рожден ден, макар вече да не го изразяваме бурно, защото сме „големи”! А представяте ли си колко много се вълнува вашето дете, на което такъв празник му се случва не за 20-ти, не за 30-ти, не за 40-ти или за 50-ти път, а поводите, които помни, се броят на пръстите на едната ви ръка? В желанието си да ви помогнем да подарите възможно най-добрия празник на вашето най-любимо същество, ние решихме да изброим кои са нещата, които правят един детски рожден ден незабравим: 

 party2

Атмосферата е много важна, тъй като денят за вашето дете е специален и празнуването му не може да премине в обстановка, с която то е свикнало. Това значи, че тя трябва да се различава от традиционната обстановка, в която детето ви прекарва по-голяма част от времето си, т.е: у дома, в детската градина или в началното училище, при своите баба и дядо. Именнно желанието да сменят обстановката е нещото, което кара повечето родители да се обърнат към нас, за да организират празника на своите малки принц или принцеса.  Специално оборудваната ни зала за игра ще бъде запазена само за вас и за вашите гости, ще осигурим аниматори, които да забавляват децата, ще украсим помещението празнично, ще има свещичка-фонтан и покани за всички присъстващи.

 

Приятелите са друг елемент, без който рожденият ден просто не е рожден ден. Специалното отношение, което очакваме от останалите на рождения си ден, като възрастни, се „превежда” при децата като специална възможност за игра и „разрешително” да се налудуваме на воля с любимите си другарчета по случай празника. Ние ще се погрижим рожденикът или рожденичката да са в центъра на вниманието, естествено, но целта е да направим празника незабравим и за останалите деца. Всяко дете ще получи специално и лично отношение от аниматорите с богат опит в работата с деца. Всички ще си тръгнат весели и усмихнати до уши (е, може би и омазани с торта). Не бива да забравяме, че социализацията с връстници е много важна за правилното психическо развитие на подрастващите, а какъв по-добър повод за социализация, освен рождения ден, при това в красива, безопасна и контролирана от професионалисти среда?

 

Тортата. Като стана дума за торта – това е най-важният момент, върхът на празненството, гвоздеят на програмата, кулминацията и нещото, което ще накара детето ви да се почувства наистина в центъра на вниманието. Ние ще се погрижим тортата не само да е голяма и вкусна, създадена специлно за вашето дете, но и да осигурим на присъстващите сладко изкушение от доказани майстори, които работят само с качествени и здравословни продукти.

 

Подаръците. Нека си признаем, че и ние обичаме да получаваме подаръци. С повод и без повод. А при децата, особено когато имат рожден ден, подаръците се превръщат в истинска еуфория! 

 

Лакомствата. Приготвили сме специални менюта за мъниците, но не сме забравили и здравословните лакомства за техните придружители. Прегледайте нашите менюта и пакетни цени в сайта ни  casadimaya21.wordpress.com.

 

Аниматорите са хората, които ще забавляват децата, докато вие се наслаждавате на комфортната обстановка в нашия кафе-салон. Независимо дали ще изберете един или двама актьори, облечени като приказни герои, ние работим само с най-добрите в бранша и гарантираме, че усмивките дълго време няма да слязат от личицата на присъстващите деца. 

 

Заповядайте при нас да празнуваме заедно!

Ние ви предлагаме незабравим празник на страхотни цени! 

–          Пакет за 10 деца  само за 265 лв.

–          Пакет за 15 деца само за  328 лв.

 

В цените са включени:

–          наем на зала за игра за 2 часа

–          двама аниматори, които ще забавляват децата

–          детско меню за всяко дете

–          торта

–          кетъринг за родителите

–          украса, свещичка, фонтан и още изненади

Открийте къщата на Мая:

Адрес: София, кв. Стрелбище, ул. Твърдишки проход, бл. 60А,/ срещу входа на II Английска гимназия / Тел. 0887 68 68 59, е-mail: casadimaya21@gmail.com
Страницата на центъра във фейсбукwww.casadimaya21.wordpress.com


Прочетете още:

casadimaya3  Нов Детски център „Къщата на Мая“ в кв. Стрелбище!

Izkustvoto_da_zhiveesh_ti_si_roden_yogi4  Ти си роден Йоги, не си ли спомняш?


FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Находка

2,791 преглеждания

Comments are closed.