Игри в естествена среда? Мисията възможна в детски парти клуб „Цветна градина”

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

shutterstock_247085584Да се върнем назад към природата! Нали към това се стремим все повече? Да отдалечим децата си от електронните игри, от изкуствените, крещящо ярки светлини и материи и да ги докоснем до красотата и простотата на естествените материали, до оригиналните и креативни игри.

Е, това вече е възможно с детски парти клуб „Цветна градина”!

В желанието си да създадем място, в което децата ни да празнуват и играят в хармония с природата, се постарахме да изградим среда от изцяло дървени играчки и съоръжения, която е едновременно привлекателна, уютна и забавна. В „Цветна градина” имаме опит с организирането на детски партита за рожден ден или друг семеен празник. Освен това, за нас е важно децата да бъдат насърчавани в развитието на техните заложби. За това сме подготвили часове по изкуство и музика. Така, докато се забавлява, детето Ви ще се учи и трупа опит и самочувствие.

2
Детски парти клуб „Цветна градина” има вече две локации в София:

Клубът ни в квартал Лозенец се намира на удобно и кoмуникативно място на ул. „Цветна градина” 12 и посреща малките си гости в скромна и уютна къща с просторен двор. Огранизирането на рожден ден в къщата на „Цветна градина” дава усещането за домашна обстановка, където сте обгрижвани от усмихнати и мили близки. Децата ви ще играят и ще се забавляват в среда с естествени материали, а през топлите месеци от годината ще щуреят в градината на воля.
Разположен е на площ от 700кв. м., от които 100кв. м. зала за игра и 600 кв. м. градина, обособена специално за нуждите на децата от забавления на открито.

3

„Цветна градина” в квартал Красно село на бул. „Цар Борис III” 109 е с изцяло ремонтирана и обновена зала за игра, разполагаща с достатъчно светлина и простор за страхотни детски партита. Съоръженията и играчките са отново изцяло дървени, така че да стимулират въображението и да насърчават детското развитие. Игрите, организирани от нашите аниматори, са динамични и забавни, което предразполага незабравими мигове за компанията. Елегантната зала за възрастни предлага желания комфорт за родителите на малките приятели, а богатият кетъринг и разнообразието от био напитки ще ви изненада приятно. През лятото сме се погрижили гостите ни да разполагат отново с възможност за партита на открито, като се възползват от вътрешния ни двор в приятелска компания и прохладно питие.

 

logo

Детски парти клуб „Цветна градина“

Работно време: 9:00 ч. – 21:00 ч. без почивен ден

ЗАЛА 1 – кв. Лозенец, ул. „Цветна Градина“ №12
Тел: 0882 878 007

ЗАЛА 2 – кв. Красно село, бул. „Цар Борис III“ № 109,Тел: 0887 478 329
Управител: 0886 252 776
E-mail: cvetnagradina@ymail.com
Facebook: Детски парти клуб “Цветна градина”

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

4,915 преглеждания

Comments are closed.