Спечелете с Марсианци® ИмуноФорте сироп!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

shutterstock_195284084

С настъпване на студения сезон много родители започват да се тревожат, че децата им ще боледуват по-често и по-тежко, особено ако посещават детско заведение. За радост същестуват редица имуностимуланти, които помагат на родителите при грижата за здравето на децата им.
Марсианци® ИмуноФорте сироп е изцяло натурален продукт, специално създаден за интензивно подпомагане на имунната защита на детето. Той е с приятен плодов вкус и се, препоръчва се за деца над 1 годинка. Не съдържа изкуствени оцветители и подсладители, консерванти, или глутен.

Нашият въпрос е:
Комбинацията от кои три съставки правят Марсианци® ИмуноФорте сироп изключително подходящ за подпомагане имунната защита на детето?

Публикувайте вашия отговор като коментар под статията в сайта на Първите седем или под анонса във Facebook -страницата ни.
Краен срок за участие – до 30 януари 2015 г.

На случаен принцип ще изберем 30 участника, които ще спечелят една опаковка Марсианци® ИмуноФорте сироп.
Имената на победителите ще бъдат обявени на 2 февруари 2015 г. и ще бъдат публикувани на сайта www.purvite7.bg, както и във Facebook страницата на Първите седем – www.facebook.com/purvite7.bg

В срок от 3 работни дни обявените победители ще получат e-mail от редакцията, в който ще бъдат описани условията и начините за получаването на наградите.

marsianci imunoforte RGB

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,514 преглеждания

Comments are closed.