ОВЕН 21 март – 19 април

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

ovenДетето Овен

Децата Овни са също толкова силна зодия както и възрастните. Пред тях се разкрива период на растеж, те ще генерират нови идеи и ще вървят напред с големи крачки. Няма да се страхуват да изразяват емоциите си и със свежа умствена нагласа и способност да обработват новата информация, те ще вървят напред. Изненадайте ги с нещо ново, ще го обикнат. Младите Овни ще са в период на изостряне на сетивата. Може би ще е добре да ги оставите да правят това, което винаги сте им отказвали. Любопитството им също е изострено. Докато събира информация, Овенът успява да изгради връзка с хората в живота си. Очаквайте много въпроси от малките Овни, те ще искат да разберат всичко за вас и другите и няма да се задоволят само с едно „Не знам.“. Това ще е перфектното време да посетите някой музей, да изпробвате някакви интересни експерименти вкъщи. Когато имате възможност, бъдете навън и си говорете.

Майката Овен

Тази седмица ви предстои свежа перспектива, която ще продължи поне още две, което се дължи на новата луна при Близнаците. Ще се почувствате презаредена с енергия за нещо, което преди е било утихнало. Поработете върху това да коригирате начина си на мислене, което може да ви донесе лавина от възможности. Ако вашите тренировки сутрин незнайно защо са прекъснали, можете да ги възстановите сега. Да тренирате обаче в вкъщи може да е прекалено изолиращо за душата ви, затова отидете на йога или се съберете с приятелки на разходка около някое езеро.

Бъдещите майки Овни ще бъдете във връзка с всички и ще съумявате да подавате така информацията си, че да можете да постигате целите си. Това е прекрасно време да направите крачка напред в работата си, особено, ако търсите как да преосмислите кариерата си. Докато сте заети с тежък труд не трябва да забравяте да се грижите за себе си. Пийте свежи сокове и чай от джинджифил – помага срещу сутрешното гадене.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Находка

Етикети:

1,313 преглеждания

Comments are closed.