ТЕЛЕЦ 20 април – 20 май

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

telec

Детето Телец

Децата Телец често имат някои особености в характера, свързани с вредни навици. Сред тях е доста популярно да заспиват с биберон или с бутилката с мляко, да гризат нокти и кожички и да смучат пръста си докато заспят.  Справянето с тези навици често е доста трудно, а понякога направо невъзможно. Това може да е свързано с упоритостта на Телеца. Родителите на Телците могат да потърсят решение на проблема в дебелите книги, често разковничето е в намирането на отвличащи вниманието занимания.

Бебетата Телец също имат нужда от помощ, за да избягат от някои лоши навици.  Те често се опитват да се настанят в леглото на родителите си, когато дойде време за сън, но ако вие разрешите това веднъж, знайте че вече сте обречени. Затова бъдете непреклонни и дори да ви се струва, че това ще е начин да изкорените някои от лошите навици, не е добре, защото ще създадете нов. Малките Телци обичат строгата рутина и им е приятно да знаят последователността, в която нещата се случват.

Майката Телец

Настъпва време на стабилност и просперитет. Новолунието насърчава новото начало и отваря един прозорец, през който майката Телец може да обърне нещата в своя полза.

Това, което правите в момента ще доведе период на растеж през следващите шест месеца. Слушайте успокояваща музика, за да възвърнете баланса си и да успокоите нервната си система. Заредете хладилника със здравословни храни и спортувайте, за да засилите усещането за успех и щастие.

С множеството неочаквани разходи, които вече ви подпират отвсякъде с наближаването на раждането, бъдещите майки Телец се чувстват в известна степен напрегнати. Вземете си почивка сега, ако искате да постигнете физически и психически баланс по-късно.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Находка

Етикети:

1,195 преглеждания

Comments are closed.