РИБИ 19 февруари – 20 март

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

ribi

Детето Риби

При всяка възможност малките Риби ще се опитват да монополизират времето ви. Когато имат братя или сестри, чувствителността им може да се изостри до крайност. Добре е да имате график, по който да се движите в изпълнението на дневните задачи и дейности.

Рибите са знак, известен с умението си да манипулират останалите. Добре ще е, ако успеете да туширате това още в зародиш. Но без никакво съмнение, малките Риби надделяват над всички останали с лекота и финес.

Дейностите, които биха резонирали добре с малките Риби са занимания с акварели и водни спортове, дори уроци по плуване. Те са по-отворени към дейности като фотография, най-добрите опити в нея спокойно могат да се изложат във рамка или да се превърнат в безценни подаръци.

Игрите във вода са важни и за вашето бебе Риби, там то може да се почувства в истинска безтегловност и буквално в „свои води“.

Майката Риби

Настъпването на новолуние във вторник – 16 юни ще активира грижовността у майките риби.

Седмицата ще ви предостави много възможности за напредък.  Осигурете на децата си възможност да приберат всички играчки, с които вече не играят,  така ще разширите жизненото си пространство и това на децата. Направете нововъведения у дома, ушийте нови възглавнички за дивана или нови пердета за дневната, нека цветовете са в нежни и меки нюанси.

Намерете време лично за себе си и си подарете една ароматна вана.

В кухнята заложете на домашната храна, приготвена с пресни продукти.

На 16 юни е новолуние. Ако сте в очакване на своя наследник, следващите две седмици ще са за вас период на вдъхновение и възможност за приятни мигове. Ще сте преизпълнени с желание да творите и да създавате уют и красота у дома си. Ако се заемете с детската стая, поставете акцента върху комфорта в нея.

Не пропускайте банята – сложете нови кърпи в нежни тонове, не забравяйте ароматните свещи, които да са ви под ръка за следващата ви ароматна вана.

Тествайте да приготвите нови детски пюрета и храни по рецепти с органични продукти, които можете да си набавите от някой фермерски пазар.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,263 преглеждания

Comments are closed.