Месечен хороскоп за април

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

месечен хороскоп

Овен

В началото на месеца ще се фокусирате върху личните си отношения и половинката. Възможно е да сте силно заредени с очаквания към другия и леко да се разочаровате, ако най-близкият до вас човек има различни от вашите планове. Важно е да се постараете да сте отзивчиви към чуждите нужди. По този начин най-лесно ще намерите баланса в отношенията си с другия. След средата на месеца е много вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще и да направите силно впечатление на шефове и подчинени.

Телец

Очаква ви месец пълен с романтика. Свободните ще се натъкнат на човек, който силно ги вълнува, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора. Ще се вписвате сред другите и ще разпускате ефективно. В работата ви е много вероятно да ви се наложи да усвоявате нови знания и да полагате допълнително старание, което ще ви бъде от полза за бъдещето развитие и реализация.

Близнаци

Голяма част от вас ще се впуснат в кратки пътувания към интересни дестинации. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни. Не е изключено да получите важни новини, обаждания или съобщения. Ако няма как да се спасите от работа е добре да се постараете да сте максимално концентрирани, за да не допуснете важни грешки, които после дълго да оправяте.

Рак

Вероятно е през месеца да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересни развлечения или процедури или да промените визията или представянето си пред хората. След средата на месеца е важно да бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и да подхождате отговорно към тях. Не са изключени спорове или конфронтации с партньора, които ще ви се наложи да преодолявате с финес. В работата ви е възможно да се появят нови колеги или да имате смяна в колектива, с когото сте свикнали да работите.

Лъв

Месецът ще бъде успешен. Ще успеете да намерите своя неповторим начин да блеснете и да направите впечатление на заобикалящите. В началото на месеца ще сте фокусирани главно върху себе си и начините, по които бихте могли да си доставите удоволствие. Ще сте силно загрижени за околните и ще търсите начини да им угодите, дори на цената на скъпи и не толкова необходими подаръци или развлечения. В професионален план е възможно да направите голям пробив. Не е изключено да стартирате важен проект, който да се окаже от съществено значение за кариерата ви, да направите важна презентация или да подпишете нови договори.

Дева

В любовен план ви очакват силни трепети и страсти през месеца. Добре е да откриете чувствата си пред любимия човек и да го накарате да се чувства специален. Възможно е доста да си развържете джобовете и да успеете да демонстрирате престижа си с материално положение или нови придобивки. В работата ви не е изключено да имате конфликт с колега или работодател, но е добре да не задълбавате.

Везни

Ще използвате месеца за социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които под една или друга форма да са ви полезни със съвет или препоръка. В работата ви не е изключено да се натъкнете на политически игри и интриги, от които е добре да се измъкнете. През втората половина от месеца ще отделите доста време на семейството си. Не е изключено да се отдадете на кулинарни експерименти, романтични вечери или любовни обяснения.

Скорпион

През месеца не са изключени конфронтации или разправии с партньора. Добре е да не сте много крайни в изказванията си и да не прибързвате в заключенията и решенията си за по нататъшното развитие на връзката. В професията е възможно да ви се наложи да преговаряте за по-добри условия или заплащане, но е важно да не сте прекалено настъпателни и агресивни в исканията си, действайте дипломатично и с финес.

Стрелец

Ще се напасвате към промени, наскоро настъпили във вашия живот. Важно е да се постараете да сте максимално адаптивни, за да виждате положителното от ситуациите, в които попадате. В работата ви е възможно да останете леко разочаровани, защото не всичко ще върви по план и достатъчно продуктивно. При всички случаи е важно да сте последователни и старателни и да не се отчайвате, защото рано или късно усилията ви ще бъдат възнаградени.

Козирог

В началото на месеца е възможно да се затворите и изолирате от околните. Не е изключено да приемате нещата по-дълбоко от обикновено и да преживявате нормални житейски ситуации доста драматично, търсейки скрити подбуди или смисъл в нещата, които хората около вас правят или казват. Ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите и най-вече с партньора след средата на месеца. В професионален план не е изключено да сключите тайни споразумения или да работите с чужди инвестиции.

Водолей

В личен план се очакват много интересни събития през месеца. Трудно ще ви бъде да се задържите на едно място и да си починете с любимия или семейството, но за сметка на това ще имате възможност да срещнете интересни и нестандартни хора, както и такива, които по един или друг начин ще разширят мирогледа ви и ще ви обогатят. Не е изключено да получите добри предложения в работата си и във връзка с професионалната си реализация. Много е вероятно да подпишете важни договори или да сключите споразумения или партньорства, които да се окажат решаващи за бъдещото ви развитие.

Риби

Ще сте силно ангажирани с партньора си или с някой член от вашето семейство през месеца. Добре е да сте внимателни с близките до вас хора и да се стараете да не ги нагрубявате, ако виждат нещата доста по различно от вас. В професионален план не е изключено да имате работа с чужди пари, кредити или инвестиции. Много е вероятно да сключите печеливши сделки и да си имате работа с важни хора.

източник: dama.bg

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,618 преглеждания

Comments are closed.