Най-забавните писма до дядо Коледа

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Писмата до дядо Коледа предизвикват истинско вълнение у малчуганите. В тях те споделят своите най-съкровени желания и понякога го правят по изключително забавен и непринуден начин. Ето някои писма, които доказват именно това, макар и да ни беше доста трудно да се справим с буквалния превод, словоред и пунктуация

 

1

Скъпи дядо Коледа,
Много съжалявам за това, което направих преди и благодаря за писмото за Коледа. Харесва ми, но това, което искам за Коледа тази година е 5.3 милиарда долара. Моля те, напиши друго писмо тази година.
Обичам те.

 

2

Скъпи дядо Коледа (т.е. – мамо и татко),
Мразя те и мразя Коледа!
Ти я съсипа!

 

3

Скъпи “кралю на Севера”
Иска ми се моята лодка да работи, сега имам нефункционираща лодка, която си седи на двора
(следва рисунка на лодката)

 

4

Скъпи Дядо Коледа, тази година бях непослушен. Би ли ми донесъл LEGO влак с дистанционно управление

 

5

А някои са доста по-изобретателни и дори не си правят труд да се впускат в писане и обяснения, а директно прикрепят снимки на желаните продукти, както и цени, за да няма неясноти.

 

6

Скъпи дядо Коледа,
Здрасти, нямам търпение за Коледа, остават 2 седмици! Рожденият ми ден е 3 дни след Коледа!! Има нещо, от което ОТЧАЯНО искам за Коледа: Билет за концерта на Хана Монтана. Тя е на турне с братята Джонас – и тях ги обожавам!! Искам да отида ТОЛКОВА МНОГО! Опитахме да вземем билети, обаче бяха разпродадени за минути. И сега Скалпинс ги продават от 500 до 14000 долара за билет!! Ако имаш някакви билети МОЛЯ ТЕ, моля те, прати ми ги!!
Ще се видим скоро!!
Пиши ми!!
Честита Коледа!
Морган

 

7
Скъпи дядо Коледа,
Искам да ти кажа, че съм добре. Не знам, ама ако можеш, би ли могъл да направиш така, че да се превърна в дракон, мооооооля!!! Или дракон – домашен любимец също става и много ми се иска, ако можеш да го превърнеш (или аз) в дракон.

 

8

Моля те, пиши на татко ми, той има пълния списък. Обичам те. ХОХОХО

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

13,417 преглеждания

Comments are closed.