18 важни неща, които трябва да знаете за ОВНИТЕ

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

 

1oven

Овните са страхотни хора, но както всяка друга зодия и тази има своите особености.

 

Ето една част от тях:

 1. Овните са огнена зодия, носят много енергия, повече положителна, но понякога и негативна. Отношението им към околните често зависи от настроението им. За тях всеки спор е спечелен по подразбиране и с тях е трудно да се спори, защото са често избухливи и невъздържани.
 2. Овните имат нужда някой постоянно да ги ласкае и величае. Това е много важно за егото им.
 3. Имат силно развито чувство и стремеж към приключения и експерименти. Нищо не може да ги спре или уплаши, ако са си наумили нещо.
 4. Отегчават се лесно, затова за тях е от съществено значение да им е постоянно интересно и макар да се опитват да се държат възпитано, често са склонни да са откровени до болка.
 5. Овните не са хора, които са вглъбени в подробности и детайли, за тях е важна цялостната картина, мисленето им е мащабно и целеустремено. Те знаят какво искат и как да го постигнат. Дреболиите остават на заден план.
 6. Не бягат от отговорност, но често предпочитат да я прехвърлят небрежно на някой друг, ако не им е достатъчно интересно.
 7. Овните са хора, които винаги получават това, което искат, при това го получават винаги такова, каквото първоначално са си го представяли. Те са целеустремени и способни да отстранят всяка конкуренция по пътя си. Рядко представители на друга зодия имат смелостта да се съревновават с  Овните, а и рядко имат шансове да ги изпреварят.
 8. Овните са импулсивни. Те са в състояние да се влюбят от пръв поглед и да обичат страстно и продължително. Ако някой е обект на техните чувства, не само ще разбере почти веднага, но и ще бъде мълниеносно отнесен в посоката, която е избрал Овенът.
 9. Те се интересуват от всичко – изкуство, техника, езотерика, приключения, природосъобразен живот, здравословно хранене. Всичко ги вдъхновява за секунди и се мятат през глава в нови предизвикателства и непознати теми и територии. По всякакъв начин се впускат в дебрите на неизвестното и животът им обикновено е низ от всякакви вълнуващи случки.
 10. Овните държат много на приятелите и близките си, затова е от значение как ще се държите с тях. Ако ги обидите или нараните, ще си имате големи неприятности и дори е възможно да провокирате откровено озлобление, което Овните ще ви демонстрират години наред.
 11. Хората от зодия Овен са способни да се разправят с опонентите си само със слово, когато това се налага. Езикът им е остър и с него могат да ви поразят, сякаш сте на истински дуел.
 12. За тях враговете на приятелите им са техни собствени врагове, затова е от голямо значение как ще се държите с приятелите и близките им.
 13. Отстояват правата си по всички възможни начини, но най-вече като казват всичко, което им е на душата и сърцето. Те не могат, а често  и не искат да сдържат емоции и чувства и са искрени, независимо от това пред кого ги разкриват.
 14. Работят самоотвержено и с ентусиазъм. Когато един Овен има работа не мисли за нищо друго, освен как да свърши задачата по най-добрия начин. Старанието им е пословично, особено когато правят нещо любимо.
 15. Овните обаче са нетърпеливи. Те нямат търпение за нищо, непрекъснато им се иска това, което правят в момента да е вече свършено, за да могат да се посветят на следващото предизвикателство.
 16. За всеки Овен е истински кошмар да попадне в задръстване в час пик или да чака повече от минута на касата в супермаркета.
 17. Овните бранят личното си пространство неприкосновено. За тях то е свещено. Нуждаят се от достатъчно лично време да своите хобита, интереси и любими занимания.
 18. Овните са независими и свободолюбиви, ако усетят, че някой се опитва да ги впримчи в клетка, всячески ще се опитат да се освободят и обикновено успяват без особени затруднения.

 

Purvite7.bg  по материали от интернет

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

5,185 преглеждания

Comments are closed.