“Зарежи това” от Каприс Крейн

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

cover

Написана от възторжено приветстваната авторка на “Заразно глупава”, пред очите ви е новата весела история за жена, която се преструва, че страда от амнезия, за да загърби посредствения си живот и да го направи истински незабравим.

Животът на Джордан Ландау буксува на едно място. Тя е на двадесет и пет, привлекателна, умна, забавна и талантлива. Но това не пречи на майка й да я нарича дебелана, на шефката да краде идеите й, а на гаджето й да й изневерява. Ден след ден тя безропотно търпи всички да й се качват на главата.
Но веднъж, докато се прибира вкъщи на колело след особено отвратителен ден, Джордан се блъска във вратата на някаква кола и изхвърча от седлото. В болницата тя осъзнава, че има идеално извинение да направи нещо за себе си. И твърди, че страда от амнезия, за да се преоткрие.

Номерът минава. Най-после Джордан получава нужното признание в работата си, опълчва се на семейството си и зарязва неверния си приятел. Заживява така, както е мечтала – докато не се случва немислимото. Оказва се, че трябва да започне наново и да разбере кое я прави щастлива – и как да живее истински незабравим живот.

Още:

„Брачната фабула” от Джефри Юдженидис

 

„Жените, които обичат твърде много” от Робин Норууд

 

“Майки и синове” от Вероник Моралди

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Находка

Етикети:

1,246 преглеждания

Comments are closed.