Стартира новият сайт на „Колибри“ с пълен каталог от заглавия на издателството

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

image001

Новият проект, над който издателство Колибри работи от няколко месеца, превръща www.colibri.bg в най-модерния сайт за книги в България.

Актуалната интернет страница на „Колибри“ се отличава с нов интерфейс, внушителен набор функционалности и авангардна визия. Така нареченият „риспонсив“ дизайн гарантира възможност за четене на всички настолни и мобилни устройства. Освен че е приятен за окото, сайтът предлага изобилие от рационално организирана информация, в която читателите могат да се ориентират бързо и безпрепятствено.

Всеки потребител може да създаде свой собствен профил и да разчита на него винаги, когато желае да се сдобие с електронна или печатна книга.

Печатните книги се доставят в рамките на три дни в цяла България, а доставката на четива на стойност над 50 лв. е безплатна и съпроводена с подарък – ефектна екоторбичка.
Чрез сайта можете да закупувате електронни книги директно – налице са подробни указания за целта.
Страницата дава достъп до пълния каталог от заглавия на издателството, организирани по жанрове, автори и поредици, и предлага информация за текущи и бъдещи събития, новини, промоции и специални намаления, за предстоящи издания и интересни проекти. Има и блог с публикации, богати на любопитни факти за много наши автори и най-представителните за творчеството им произведения.

Читателите, които желаят да получават регулярно нюзлетър, могат да заяват желанието си на всеки един етап, както и да получат карта за допълнително намаление.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Събития

1,962 преглеждания

Comments are closed.