Преходът към устойчив начин на живот
Какво означава устойчив начин на живот?
В градските условия съществуват безкрайни възможности за прилагане на практики на устойчиво развитие и устойчиви социални взаимоотношения. Важно е единствено да се определи, къде да се започне.
Домашното производство на храна, както и развитието на природосъобразен бизнес, се менажира успешно с внимателно наблюдение и планиране. Една доказана система за изграждане и поддръжка на системи в едно такова поле е пермакултурния дизайн, практика, която включва лесовъдство, градинарство и производство на чиста храна, независимо в селски или градски условия.
Този семинар ще ви въведе в концепция за ново осмисляне на света около нас – как да се проектира една цялостна система, на която можете да разчитате за устойчив доход.
Чрез това събитие може да откриете ресурси към вашето духовно, социално и финансово развитие, които са изненадващо достъпни.
Лектор: Михаил Косев
Червената къща, София
4 декември
От 13:00ч до 17:00ч.
990 преглеждания