7 мъдри съвета на една баба към внучката й

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
7-mudry-suveta-ot-baba-za-vnuchka

Ето какви съвети отправи една възрастна жена към своята внучка, преди тя да каже „да“ в сватбения си ден – не ги забравяйте и вие, защото с тяхна помощ ще можете да намерите своето щастие в семейството.

1. Никога не се карай със съпруга си пред децата, защото така децата ви ще загубят уважението и респекта си към вас.

2. Умните жени могат да манипулират всеки мъж според настроенията и желанията си, но дори да осъзнаваш това свое умение, доказателство, че го владееш до съвършенство ще е, ако не го прилагаш. Има много други хитри начини да накараш своята половинка да направи това, което искаш.

3. Не плачи и не мрънкай пред мъжа си. По-добре винаги се опитвай да се усмихваш, защото радостта предизвиква радост, а имате ли я, тя ще победи всяка несполука.

4. Не домакинствай, когато си в лошо настроение, защото така само ще си докараш още повече бъркотии.

5. Храната, която ще поднесеш на масата трябва да изглежда красиво. Вярно, че мъжете не обръщат голямо внимание на външния й вид, а повече на вкуса й, но все пак не е хубаво чинията пред любимия да изглежда като купичката на домашния любимец.

6. Продължавай да се учиш, да се развиваш и да трупаш опит. Всички тези неща не са раница, че да я носиш на гърба си и никога няма да ти дотежат.

7. Най-важното нещо в една връзка е уважението. Където има уважение, има и любов.

 

източник: www.vospitaj.com

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

70,221 преглеждания

Comments are closed.