3 причини да влезете в Нинджа Академия с детето си

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Нинджа Академия  е най-новата ескейп стая в София е и първата по рода си с екшън елементие. Тя е от малкото ескейп стаи, подходяща за деца над 6-годишна възраст и предлага физическа активност, интелектуални предизвикателства и работа в екип. В играта могат да участват минимум двама и максимум шестима нинджи, което я прави отлично семейно преживяване.

Защо да я посетите с децата си:

1. Децата учат

Играта е основен начин за научаване на нова информация и развиване на нови умения. С такъв тип динамична игра те развиват общата и фината си моторика, работят върху логическото си мислене и разбират как да създават връзки с хората в отбора, за да постигат по-добри резултати.

2. Всички се забавляват

Със сигурност образователните елементи на играта са важни, но причината да са привлекателни за детето е фактът, че играта е изключително развлекателна. Едно от скритите предимства за родителите е, че участването в играта им помага да изглеждат забавни и разбиращи от гледна точка за детето – като истински супер герои. Това ни довежда и до третата причина.

3. Играта засилва връзката родител-дете

Идеята за отбор, който преследва една и съща цел с предизвикателството за постигане на по-добро време и по-добър резултат от другите отбори несъмнено добавя и състезателен елемент към предимствата. Това, заедно с общуването по време на играта, разрешаването на загадките и ролите, които всеки играч има в даден момент засилват връзката между участниците.

Ако новата Нинджа Академия не утоли жаждата ви за забавление, можете лесно да продължите да достигате нови върхове на интерактивните катерачни стени, да се противопоставите на гравитацията в трамплинния парк или да предизвикате себе си на съоръжението Ninja Course във Funtopia – намира се в София, Paradise Center, ниво +3 на бул. „Черни връх“ 100 – метростанция „Витоша“.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

16,930 преглеждания

Comments are closed.