25 години ДА! на щастливото детство

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

ПОКАНА_ПОЩЕНСКА КУТИЯ и SOS

Специално издание на популярната Пощенска кутия за приказки ще се проведе на 30 юни в Sofia Live Club от 19:00.

Събитието е част от юбилейните инициативи на SOS Детски селища България по повод 25-та годишнина на Сдружението. Темата на изданието е „ДА! на щастливото детство“, а входът е свободен.

Любителите на късия разказ могат да изпратят своите приказки за щастливо детство на pkzaprikazki@gmail.com с дължина до 2 страници в шрифт 12.Съгласно регламента на събитието от всички получени ще бъдат избрани 10 разкази, които ще се представят на сцената от Силвия Лулчева – актриса, Елена Петрова- актриса, Гери Турийска – радио водещ и домакин, Ива Дойчинова – радио водещ, Ирен Леви – водещ „Малки истории“ по БНТ, Щерияна Петрова – бивша SOS възпитаничка, Драгомир Симеонов – радио водещ и Свилен Ноев – вокалист на Остава.

Четвърт век SOS Детски селища България осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на лишени от родителска грижа деца и такива, които са в риск да загубят закрилата на своите родители. За 25 години Сдружението е помогнало на повече от 450 деца да получат семейна грижа и подкрепа, както е съдействало и на над 200 младежи за получаване на образование и намиране на работа. Чрез програмите за подкрепа на семейството до момента са били подкрепени над 4 500 деца.

Публикацията е подготвена с материали на Сдружение SOS Детски селища България

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,378 преглеждания

Comments are closed.