2020 – годината на металния плъх ще е щедра за децата

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

bebe-smqh

Според китайския календар 2020-а ще е годината на металния плъх. Китайската нова година настъпва на 25 януари 2020 и ще продължи до 11 февруари 2021-а.

Специалистите по китайска астрология вярват, че годината на плъха е добра за раждане, тъй като металът е символ, свързван с дълголетие, стабилност, самоконтрол и родените през идната година могат да се радват на подобни качества.

Кои ще са най-добрите месеци за раждане според китайския зодиак?
 
Май, юни, юли, август, септември ще са сред най-подходящите месеци за раждане.

Характерни черти на детето, родено в годината на Плъха:

Детето ще бъде родено с късмет, ще се отличава с вродена смелост, усмихнато, весело, приятно, търпеливо, с добри организационни възможности и способност да влиза под кожата на другите с лекота.

Детето, родено под знака на Плъха ще е вежливо, уважава добрите обноски и ги следва стриктно. То ще заслужи доверието на близките и приятелите си, ще бъде добър слушател, може би леко наивно и скромно. Сред отличителните му качества е силата на характера, умението да разбира другите, нежната му душевност и честност.

Едно от отличителните неща за детето от този знак е големият му апетит.

Освен това е лоялно, грижовно и умее да общува с другите, да работи в екип. Винаги готово да помогне на приятел.

Може да живее в хармония с представители на интуитивния Заек и добре изглеждащата Коза.

Децата, родени под знака на Плъха, ще се нуждаят от защитата на родителите си. Това ще се дължи най-вече на наивността им и прекалената доброта, която ще позволи други деца да злоупотребят с него.

Източник

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

9,552 преглеждания

Comments are closed.