20 модни съвета, с които ще изглеждате винаги млада и свежа

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

modni-suveti11. Новите тенденции в модата и стила не винаги са подходящи за всеки. Сляпото следване на новите модни тенденции може да ни изиграе и лоша шега, затова изберете подходящите за вашата фигура, силует, тен, цвят на очите и косата цветове и форми и съчетайте от тях свой личен и запомнящ се стил, който никога няма да ви предаде и ще звучи винаги актуално.

12. Дори да сте любители на всякакви експерименти, избягвайте съчетания от пола и късо яке, панталон и късо яке, чорапи и сандали, дълъг пуловер и панталон с широки крачоли.

13. Внимавайте как подчертавате талията си, независимо дали сте с рокля, костюм или палто. Това може да се окаже доста ретро.

14. Тежкият грим и неестествените цветове на косата определено внушават усещане за история от минали времена.

15. Блестяща, семпло стилизирана коса и деликатен грим – това е разковничето, което ще подчертае истинската ви възраст и същност. Никакви засукани прически и ярки тонове в грима, не искате да изглеждате като палячо в пенсия , нали?

16. Забравете воланчетата, къдричките, буфани, бастички и всякакви детайли от началото на миналия век, че и от преди това. Те едва ли ще ви помогнат околните да ви приемат адекватно.

17. Съобразявайте визията си със социалния си статус. Ако сте учител – изберете изтънчен интелектуален шик, ако сте актьор – бохемският ви вид не би озадачил никого.

18. Правилните обувки могат да направят всяка жена неустоима и желана, затова винаги имайте един чифт секси обувки на високи токчета. Внимавайте със затворените обувки с връзки, те са много удобни, но не са подходящи ако сте на официално празненство.

19. Избягвайте крайностите на закачливо-романтичния стил, както и шокиращо авангардните стилови акценти. Хармоничният и естествен външен вид, основан на класиката, е в състояние да подчертае силните ви черти и да прикрие умело недостатъчите. Най-красивото бижу за всяка жена е нейната личност.

fashion-lady

20. Добре поддържаната жена обича и уважава себе си и държи на външния си вид, но най-вече отстоява мислите и чувствата си, а това е гаранция за успех, независимо от възрастта.

Не забравяйте: на добре поддържаната и грижовна към себе си жена отиват всеки тоалет и аксесоар, състаряват ви не дрехите, а мислите и отсъствието на внимание към себе си.

Източник: vk.com

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Страници: 1 2

16,846 преглеждания

Comments are closed.