20 модни съвета, с които ще изглеждате винаги млада и свежа

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
modni-suveti1

1. Забравете за старото правило, че обувките и чантата ви трябва да са в един цвят и стил. Това автоматично прибавя поне десетилетие върху имиджа ви.

2. Избягвайте маслено-зелените и блатни тонове, те се отразяват върху тена на лицето ви и му придават нездравословна бледост.

3. Кадифе, сатен, дантела! Тези материи са съвършено неадекватни за дневния ви тоалет, а в някои случаи и за вечерния.

4. За да изглеждате младежки и свежо, заложете на светли пастелни тонове – праскова, банан. Те ще отразят светлината и ще придадат младежко излъчване и свежест на лицето.

5. Черното погрешно се смята за цвета на старостта. Няма нищо по-елегантно и съблазнително от жена, облечена в черен изискан тоалет или черно луксозно бельо. При това, ако ви липсва цвят, винаги можете да добавите цветен акцент, без да се страхувате, че ще сгрешите.

6. Избягвайте дрехи с прекалено широки и свободни силуети. Те биха обезформили фигурата ви. Единствените жени, които могат да си ги позволят са моделките с мерки 90-60-90.

7. Популярните през 80-те години на миналия век неонови цветове може и да са интригуващи, но те са единствено подходящи за карнавали и маскаради.

8. Важно за добрата визия е правилният избор на дължината на дрехата. За да изглеждат стройни и красиви краката ви и цялата ви фигура, когато сте с пола, избирайте модели с дължина около коляното – два пръста над или под него. Правилото при панталона е да покрива петата. Саката изглеждат перфектно, когато са с класическата V-форма на деколтето. Горната и долната част на тоалета ви да е в един и същи цвят.

9. Убитите, тъмни цветове добавят години над реалната ви възраст.

10. Носенето на бижута с диаманти, перли, стъклени мъниста и кристали много често звучат неуместно. Правилото при бижутата и аксесоарите е съвсем лесно – простота и изчистен дизайн.

Статията продължава на следващата страница.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2

17,120 преглеждания

Comments are closed.