• No categories

14 гениални идеи за повторната употреба на рулата от тоалетна хартия

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Всяка домакиня е изпадала в двоумения какво да ги прави, защото те са един от най-честите отпадъци у дома, освен ако не са на една определена марка, която се разтваря в тоалетната.
Но ще се изненадате колко много интересни неща можете да направите с децата от тези на пръв поглед безполезни неща, като същевременно насърчите творческите им способности!

1. Кейс за кабели. Можете да го разкрасите с флорални рисунки или апликации.

lead-holder
2. Хранилка за птици. Лесно, чисто и екологично! Намажете рулата с фъстъчено масло и след това ги овъргаляйте в семена.

bird-feeder
3. Държач за салфетки. Можете да декорите рулото с различна тъкан, като я залепите отгоре, да я изрисувате с акрилни бои или да я апликирате с някакъв изрязан мотив от гланцова хартия или тънък тапет.

napkin-holders
4. Пано за стената. Начините, по които да използвате картонените рула са неизброими. Ето една идея.

coasters
5. Картонени гривнички. Разкрасете ги с подходящи десени и безвредни за кожата на малките момиченца бои и те ще са щастливи с новите си аксесоари.

cuff-links
6. Калъфче за очила. Зашийте рулото от едната страна и го облепете с подходяща мека материя.

Eyeglass-Case
7. Подпалки за лагерния огън! Събраният от сушилнята мъх напъхайте в рулата от тоалетна хартия. Чудесен начин да оползотворите отпадъците и да запалите лесно огънят за барбекюто.

fire-starter
8. Печат сърце. Сладко и лесно занимание за най-малките художници. По-големите могат да използват този печат, за да украсяват и подписват писмата, фотоалбумчетата, бележките е всякакви други свои творения.heart-stamps
9. Ветропоказатели. През лятото или през който и да е друг сезон, можете да ги окачите на балкона или на двора. Децата винаги са щастливи да знаят посоката на вятъра.

hook-a-fish-533x800
10. Календар за обратно броене. Дали преди Коледа, Великден или месец преди рождения ден на детето, това приспособление е чудесен начин да го накарате да очаква празника с още по-голяма нетърпение, а дребните подаръчета зад всяка дата ще повишат градуса на настроението на всички у дома.

countdown-calender
11. Кутийки за подаръци. Използвайки ги, всички ще допринесем към намаляването на количеството опаковъчни торбички в световен мащаб.

little-gift-boxes
12. Мини състезателни колички. В комбинация с лего-човечетата – става забавна игра!

kids-racing-car
13. Кукли на конци. За домашен театър или куклено шоу в детската градина – децата ще са истински очаровани.

magical-puppets
14. Домашен тебешир. Накиснете хартиените рула в топла вода, прибавете хранителна боя и бял гипс, оформете тебеширите и изсушете на слънце или на ниска температура във фурната.

sidewalk-jumbo-chalk-600x399

идеи от www.naturallivingideas.com

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

27,228 преглеждания

Comments are closed.