12 юли. Мама в действие: Къде растат парите?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

NN visia

Третата тематична среща през месец юли с родители и деца, която ПЪРВИТЕ СЕДЕМ, с подкрепата на NN, ще проведе на 12 юли – неделя от 10:00 до 11:30 в Градската градина, ще се завърти около вечната и неизчерпаема тема за парите – колко трябва да са, защо имат свойството така бързо да изчезват, за какво най-често ги използваме и къде растат, че да си наберем. Това, в рамките на шегата, разбира се. Срещата ни, макар и неделна ще е достатъчно сериозна, но със задължителната доза лятна свежест и добро настроение.

Малки и големи специалисти, родители и деца ще отговарят на различни въпроси, отнасящи се до финансовото здраве и стабилност в семейството и най-вече до основния въпрос  как в днешно време е възможно да оцелее малката, но здрава и непреклонна общност, наречена младо семейство у нас.

„МАМА В ДЕЙСТВИЕ“ се появява в отговор на непрестанно растящия интерес на днешните родители към модерните възпитателни практики и във връзка с огромния обем въпроси, които съвременния начин на живот поставя пред тях ежеминутно. Няма как да не признаем, че финансовата независимост и стабилност са сред основните теми, които вълнуват българските родители. И това е напълно естествено.

Част от темите, които сме подготвили са ето тези:

– От какво се генерира основния ви месечен доход?
– За какво стига обезщетението за раждане и отглеждане на дете у нас в настоящия момент?
– Ако родителите имат добри доходи и престижни професии – варианта за бебето или детето е детска градина, бавачка или баба и дядо?
– Откога да се спестява за различни нужди, свързани с отглеждането на детето?  Вие например спестявате ли за образование на вашите наследници? Как?
– Частно или държавно образование?
– Насърчавате ли своето дете да спестява?
– Трябва ли да се обясняват на децата въпроси, свързани с парите?
– Откога и как да започне образоването на детето по тези въпроси?

Разбира се, можем да си говорим и за всичко, което е по темата и ви вълнува живо.

Ще ви очакваме с нетърпение и любопитство, защото знаем, че вие имате да ни споделите интересни идеи и безценен опит.

Включете се и в нашия фейсбук-ивент, за да можете да получавате актуална информация и повече подробности около събитието тук.

Cover
Първите 32 записали се за участие ще получат като подарък книгата на Деница Прошкова – Къде растат парите.
Очакваме ви!

Тази инициатива се организира от Първите седем 

logo_P7

 

С подкрепата на

 

NN logo

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,442 преглеждания

Comments are closed.