Жените са магьосници, бащите днес – смелчаци

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Романтичната представа за зачеването и раждането е на границата с магията, на свръхестественото, на някакво обвито в мистика чудо, което е понятно единствено на посветените. А посветените са жените!

Да, бе, да! Може да звучи романтично, но съвсем не е така!

Ако днес жените са добри шофьори, полицаи, политици, това съвсем не значи, че мъжете плетат кротко чорапи у дома пред телевизора, както и че ролите са се преплели или объркали.

Днешната тема е за това, че мъжете вече не робуват на стари догми от типа: “Бременността, раждането и децата, къщата и домакинството са женски работи и мъжете нямат място там”.

Мъжете днес не се страхуват, че може да ги възприемат за по-малко мъже, ако държат ръката на жена си, докато ражда, вместо точно в този момент да се напиват безпаметно с приятели или да излязат в парка със скъпоценния товар в количката. Защото това са модерните мъже, днешните татковци, бащите на децата ни – модерните!

За тези, които скептично поклащат в този момент глава, е следващото 6-минутно видео и 18 мъжки откровения за смелостта да влезеш в родилната зала заедно с половинката си!


 

снимка от фейсбук страницата на Акушерски кабинет “Зебра”

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,620 преглеждания

Comments are closed.