• No categories

Спагети с топли пилешки филенца и зелени билки

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

spageti

 

1 пакет спагети, 2 супени лъжици сушен риган, 400 гр. пилешки филенца, 50 гр. сусам, 1 яйце, брашно за овалване, 4-5 стръка пресен лук, зелени билки по избор (например пресен риган, босилек, джоджен), 4-5 супени лъжици зехтин

Сложете спагетите да се варят в литър вода. Добавете сушения риган и 2 супени лъжици зехтин. Запечете пилешките филенца във фурната, върху хартия за печене, след като последователно сте ги оваляли първо в брашно, после в разбитото яйце и накрая в сусама.

Отцедете сварените спагети и разпределете в чинии. Върху тях сложете топлите пилешки филенца и украсете с накълцаните пресен лук и зелени билки. Полейте с останалия зехтин.

Рецептата е предоставена от Колхида

Обратно към трите рецепти

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Вкусно

2,586 преглеждания

Comments are closed.