Печена треска (която винаги се изяжда!) (9 месеца плюс)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Продукти:

¾ чаша мляко

2 с.л. сол

¾ чаша крутони, натрошени

¾ чаша настърган пармезан

¼ ч.л. стрита суха мащерка

¼ ч.л. босилек

¼ ч.л. черен пипер

¼ ч.л. червен пипер

2 с.л. чесън на прах (или по-малко)

4 филета от треска – средни или по-малки, изчистени и добре измити

½ чаша масло

В малка купа смесете млякото и солта. В отделна купа смесете натрошените крутони, сиренето и подправките. Потопете филетата в млякото (може и в яйце, но се уверете кой продукт е по-безопасен за бебето ви). След това овъргаляйте филететата в сместа с крутоните. Поставете ги в стъклен съд за печене и полейте с разтопено масло. Печете на 200 С на предварително загрята фурна, около 15 – 25 минути. Следете месото и извадете от фурната щом започне да изглежда на люспи.

Виж всички рецепти

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

1,465 преглеждания

Comments are closed.