Pampers Active Baby – най-добрата екипировка за вашия малък шампион!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo


pampers

Независимо от това дали все още пълзи, прави своите първи стъпки, катери се по столовете или бута любимата си топка по килима, вашето бебе се изправя ежедневно пред препятствия, които са на олимпийско ниво. Като всеки един атлет, бебето ви се нуждае от специална екипировка, която да му позволява свобода на движенията. За да може вашето бебе да играе по най-добрия начин и за да се наслаждава на здравословно и щастливо развитие.

Докато Лондон се подготвя да види най-доброто, на което са способни от атлетите през 2012-та, бебешките стаи навсякъде по света са игрището на нашите малки олимпийци. Като част от световното партньорство между Procter&Gamble и Олимпийските игри в Лондон през 2012 година, Pampers – най-продаваната марка пелени за бебета, празнува безкрайните „тренировъчни” часове на малките шампиони и им предлага средството за игра, което им помага да извадят на показ уникалния бебешки дух за игра.  

Pampers, официалният спонсор на Олимпийските игри, предизвиква майките да докажат олимпийския дух на своите мъничета в състезание с награди, които са ценни за техните малки шампиони. От 9-ти април до 5-ти май, Facebook страницата „Светът на мама” ще стане сцена, на която помежду си ще се изправят три отбора, предвождани от едни от най-обичаните български олимпийци.

Всяка седмица българските шампиони ще помагат на майките да печелят една от 36-те награди, посветени на прекрасните спомени с техните бебета, както и най-голямата награда – едно от 30-те места във ВИП отбора, сформиран да участва в първото Първенство на Пелените. За да видите кой е шампионът, който може да ви помогне да се изкачите на стълбицата на Олимпиадата на Pampers, посетете (правилата на играта са на разположение).

Чрез игри бебетата всекидневно получават нови умения и всяко едно от тях е важна победа за вашия малък шампион, който е готов да понесе огромни болки докато расте. Когато едно бебе е способно да измине само за един ден разстояние, равно на 29 футболни игрища, то със сигурност се нуждае от добра екипировка. Pampers помага на малчуганите да развиват своя уникален дух за игра и да се насладят здравословно и щастливо развитие, като им предлага максимална защита на свобода на движенията.  

Румяна Нейкова, Олимпийски шампион по гребане, подкрепя кампанията на Pampers и споделя: „Предизвикателствата за бебетата са огромни – всеки един ден от тяхното естествено развитие е начинание. Например,  прохождащото бебе само за един ден прави толкова стъпки, колкото бегач в маратон. Когато родителите успеят да изживеят от първа ръка тези трудности по време на игра, те могат да научат нещо от бебето си и да подкрепят и подхранват по-добре неговия устрем да играе по възможно най-добрия начин.”

За малчуганите, играта е по-сложна дейност, отколкото изглежда! Но всяка минута в игри може да означава урок от истинския живот. Ето защо експертите от Pampers са готови да помогнат на майките да открият цялата информация, която им е необходима относно ползите от образователните игри за растежа на бебето. А вашето мъниче може да се наслади на свободата на движението, благодарение на пелените Pampers Active Baby, които прилягат най-добре на вашия малък шампион.

pampers

 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,969 преглеждания

Comments are closed.