Как да носим шала тази есен

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

 

Е, октомври колкото и лятно поведение да има денем, сутрин и вечер е доста есенно-носталгичен. В зависимост от материята си, шаловете присъстват като част от всеки тоалет през четирите сезона. И ако през пролетта и лятото създават усещане за фееричност и лекота, то през есента и зимата допълват липсващото звено по отношение на така търсената топлина и уют.

Есенно-зимните шалове са големи, топли, пухкави и меки. Разбира се, за по-топлите дни остават копринените материи, които можете да завържете според настроението си, не само на врата.

Шаловете са прекрасно допълнение на всеки тоалет от ежедневния, с който отиваме на разходка с децата в парка, до финия и изискан ръчно рисуван копринен шал, с помощта на който изглеждаме просто шармантно на вечерен прием или романтична вечеря.

Можете да го преметнете през рамо артистично и небрежно, но ще му предадете допълнителен чар и характер ако вложите няколко движения повече и го завържете по необичаен начин.

Идеите можете са използвате и в дните, в които трудно постигате единомислие с малките госпожици, решили да излязат навън с разкопчани якенца. Те, освен, че са напълно приложими и за тях, ще са ви от полза, за да накарате децата да приемат шала в облеклото си не по задължение, а защото наистина го харесват.

Има толкова много възможности, насладете им се!
howtowearleggings07 howtowearscarf02 howtowearscarf03 howtowearscarf04 howtowearscarf05 howtowearscarf06shal08 shal09 shal10 shal11 shal12

www.purvite7.bg

текст: Нели Терзиева

Снимки: интернет

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

6,285 преглеждания

Comments are closed.