• No categories

Филе от пъстърва с яйчна плънка

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

file ot pusturva s ja4na plunka

Рулцата от риба по тази рецепта имат не само чудесен и балансиран вкус, но и изключително апетитен външен вид, който, не се и съмняваме, ще ви предизвика да ги приготвите за вечеря.

Необходими продукти за 4 порции:

– 4 пъстърви
– 3 сварени яйца
– 2 с. л. меко масло
– 2 с. л. магданоз, нарязан на ситно
– 1 ч. л. къри на прах
– сол, пипер и зехтин на вкус

Начин на приготвяне:

1. Рибите се филетират, подправят се със сол и пипер на вкус.

2. Яйцата се нарязват на ситно и се объркват с маслото, магданоза и кърито. В центъра на всяка риба се слага по 1 с. л. от плънката и се навива на руло. Завързва се с конец или се закрепва с клечка за зъби.

3. Рулата се намазват със зехтин и се слагат да се запекат във фурна, загрята до 180° С за 20 мин.


За рецептата благодарим на: 

menu logo  списание Меню
  www.menumag.bg

Още от Вкусно:

Matambre_06   Пълнена флейка Матамбре

smuti ot tikva-1   Смути от тиква и банан

lazanq boloneze   Любимата лазаня „Болонезе”

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Вкусно

2,055 преглеждания

Comments are closed.