До жената, която ще се омъжи за моя син

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
love


Той все още не може да ходи сам, но един ден ще избере точно теб, за да продължи да върви по пътя си заедно с теб – уверен и щастлив.

Ето какво искам да ти кажа за това:

– Първо искам да ти кажа, че се вълнувам и много се радвам да се запознаем. Ти, вероятно, също като моя син си все още в пелени, но преди да съм разбрала как времето ще отлети, ти ще станеш моя снаха. Искам да ти кажа: Добре дошла в семейството ни!

– Обещавам ти, че ще направя всичко по силите си, за да сте щастливи, когато се откриете. Ще се постарая да го науча, че да си „съпруг“ е една от двете най-важни роли в живота на всеки мъж. Другата е да бъде „баща“. Той ще цени факта, че има жена, която е майка на децата му, а не жена, която е бизнесмен.

– Ще го науча да е любезен и почтителен, такъв какъвто трябва да е всеки човек. Да отваря вратата пред теб, да дърпа стола, за да седнеш първа, да уважава твоята женственост и никога да не те наранява – нито с думи, нито с дела.

– Той ще е силен, решителен и способен да ти даде всичко, за което мечтаеш и от което имаш нужда всеки ден. Никога няма да те лиши от правото да си преди всичко майка, ако твоето желание за това стои преди желанието ти за кариера. Ще е щастлив да знае, че децата му растат под грижите на човек, посветен на родителството и обичта към децата.

– Ще обича семейството си безрезервно и всеотдайно, и ще е благодарен за любовта, която получава от теб. Моят син и твой съпруг ще е добър приятел на братята и сестрите ти, ще им помага и съветва, и ще търси тяхната помощ и съвет, ще уважава родителите ти и ще им помага.

– Той няма да има нищо против да се вижда с твоите родители толкова често, колкото на теб ти се иска и винаги, когато има тази възможност, за да споделяте заедно и радостите и грижите.

– Той ще има и своите недостатъци. Понякога ще е разочарован, ядосан или гневен, понякога ще ти се струва, че дори е егоист, а често дори ще казва и прави неща, за които след това ще съжалява, но моля те, прости му тези прегрешения. Жените можем да прощаваме, това ни прави по-силните!

– Синът ми, сигурна съм, ще те обича повече от всеки друг. Бъди най-прекрасната жена в живота му. Бъди неговият най-верен приятел, най-силната подкрепа. Като майка на децата му, ти ще стоиш на пиедестал пред него винаги.

– Понякога ще ти е нужен както са ти нужни въздухa и водата. Не забравяй, ти на него – също!

– Мило момиче, където и да си сега, ти си моята бъдеща снаха, съпругата на моя син – изживей детството си щастливо и безгрижно. А когато дойде моментът на вашата среща ще се радвам да ти предам сина си, знаейки, че той ще се грижи за теб по най-добрия начин всеки ден от съвместния ви живот.

– Вярвам, че ти ще направиш същото за него!

 Източник: http://familyshare.com/

www.purvite7.bg

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

104,608 преглеждания

Comments are closed.