Дива сьомга с моркови и тиквички (8+ месеца)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

shutterstock_231027484

• 100 гр филе от дива сьомга (б.р. или обикновена)

• 100 гр тиква

• 1 морков

• 1 тиквичка

• 300 мл костен или зеленчуков бульон

• 2–3 стръка прясна мащерка

Обелете и нарежете зеленчуците и рибата на ситно. Излейте бульона в тенджера и поставете на котлона. Добавете тиквата и моркова и оставете да къкри за 5 минути. Добавете тиквичката и сьомгата и гответе още 10 минути.

Пюрирайте за по-малки бебета и овкусете с малко хималайска сол за деца над 12 месеца.

Рецептата е от книгата на Маги Пашова – „По-здрави бебета“

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

5,991 преглеждания

Comments are closed.