Детски център PlayRoom

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

playroom

Детски център PlayRoom отвори врати в началото на 2011 година в следствие на импулсивно материализиране на една дългогодишна мечта. Ориентиран към позитивното мислене и улавяйки красивото около нас, екипът създаде пространство, в което чрез изкуство децата могат да изявят своите мисли, чувства и преживявания. Интериорът на центъра е съобразен с изискванията за безопасна детска среда, а пространството е организирано така , че да дава усещането за простор и свобода.

Първоначалната идея за артистичен център бе преорганизирана в програма за ателиета по рисуване, моделиране, апликиране и др. Тук младите творци могат да развият познавателни и социални умения, да се почувстват спокойни, свободни и защитени да създават и да се изразяват с езика на изкуството. PlayRoom предлага добре подготвена и организирана игрова ситуация, която максимално улеснява изваждането на творческия потенциал на всяко дете. Изхожда се от идеята за създаване на защитено пространство, в което детето да може да изрази емоциите си и да удовлетвори творческите си нужди, без да се притеснява от външни оценки и намеси. Основната цел на тези занимания е малкият творец да получи самочувствие и увереност, които да му помагат при по-нататъшната социализация в обществото.  Не правят нищо, което вие родители да не можете да направите и у дома , но дават идеи и подготвят материалите за творческата ситуация. Определено приветстват участието и на родителите.

Да бъдеш родител е една от най важните задачи, които човек може да има. Има един природен инстинкт, който само един родител може да изпита, но има и битови съвети, които може да помогнат, когато сте изправени пред трудности в израстването и възпитанието на децата. Контактът с децата е особено важен  и една обща дейност, базирана на приятни емоции  може да даде положителен резултат и да бъде от полза в друга сфера на възпитанието. Най-важното обаче е, че всяка майка и всеки баща може да даде на детето си чувството, че е обичано и подкрепяно, а това най-осезателно се чувства по време на игра.

Детски център PlayRoom се намира в една сграда с изискан и уютен ресторант , което дава възможност да планирате вашите семейни обеди и  вечери, като не подлагате децата си на отегчителен престой до масата , а на себе си осигурявате спокойствие.

Без почивен ден, с удължено работно време – до 22.00 ч. / при предварителна уговорка и до по-късно/ те предлагат почасово гледане на вашите деца, с организиране на интересни игри и занимания.

Екипът на PlayRoom е на разположение за подготовката на незабравим детски празник по повод рожден ден, имен ден, семейно или корпоративно парти, или просто приятелско събиране. Предлагат тематични партита, детски дискотеки, куклен театър, шоу с фокуси, както и нестандартни „арт” празници.

Детски център PlayRoom може да бъде ваш помощник при избора на странични занимания – плуване, езда, летни и зимни лагери , като потърси и намери най-подходящите за вас и вашето дете оферти.

Най-удовлетворени от работата са те, когато успяват да предизвикат доволна усмивка върху детските лица.

 

Детски център PlayRoom се намира на бул. България 118, партер

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Места

1,937 преглеждания

Comments are closed.