Хороскоп и характер на бебето? Вярно е!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

crybaby

Понякога не знаете защо плаче бебето и какво иска, нали? Можете да разберете много за неговите нужди от бебешкия хороскоп, който ви предлагаме да прочетете.

Овен
Не очаквайте да седи мирно и да си играе с играчките, това просто няма да се случи. С оглед на това, че бебето е огнен знак, то винаги ще се движи, а вероятно трудно ще го научите да дели с околните своите неща. Бебетата под знака на Овен обожават да бъдат в центъра на вниманието, а ако правят онова, което са си наумили, то родителите им трябва да са винаги нащрек.

Телец
Това бебе има огромна нужда да бъде докосвано, затова го галете и целувайте повече. Телец е конформист, така че осигурете стая на малчугана, където температурата ще е идеална, креватчето – удобно, а играчките –интересни. Всичко трябва да е подредено за бебето Телец. Не се притеснявайте, ако то още не е научило онова, което другите хлапета знаят – то ще привикне лека-полека, със собствен ритъм.

Близнаци
Това са бебета, които се радват на компанията и вероятно ще пробват да комуникират с вас още от първия ден. Любопитковци са и малки изследователи, и ако няма нови предизвикателства на хоризонта, има опасност да им стане скучно. Включете хлапето в групови игри колкото е възможно по-скоро, то ще се радва на компанията и ще видите как ще стане любимче на останалите.

Рак
Бебетата от този знак са много емоционални. Не се чудете, ако пеленачето заплаче без причина. Точно заради това се старайте то да се чувства защитено и не позволявайте да има негативни вибрации около него. Малчуганите рачета се интересуват много от дома и семейството си. Бебетата понякога може да са доста мълчаливи, нека това да не ви притеснява.

Лъв
Това бебе е гласовито като истински лъв. Затова забравете за спокойния сън, тъй като хлапето Лъв иска да му е удобно във всеки един момент, а наред с това и да му е приятно. Също така, обожава да е в центъра на внимание и обича публиката. Не се изненадвайте, ако един ден изрази желание да отиде на театър да гледа драма. С връстниците си ще се сприятели бързо и ще се превърне лесно в тартора на компанията.

Дева
Тези бебета са често нервни и раздразнителни. Как иначе очаквате да се превърнат в перфекционисти? Тези хлапета обичат рутината и не понасят престъпването на дневните навици. Може да бъдат капризни като става въпрос за храна, но освен това няма да имат по-специални изисквания. Бебетата Деви могат часове наред да си играят сами и нямат голяма нужда от вниманието на околните.

Везни
Тези бебета ще се радват на вниманието на останалите на което и да е място. Затова не се изненадвайте, като детето ви се държи в поликлиниката така, сякаш е вкъщи. Бебето Везни обича компанията и е истински дипломат, заради което често влиза в ролята на посредник при конфликтите между другите. Удобството е нещо много важно за това дете, което обожава и компанията, и игрите.

Скорпион
Този малчуган трябва да е в центъра на вниманието. Това бебе е малко мистериозно и е трудно да се разбере винаги за какво плаче и какво иска. Много от тези хлапета таят доста неща в себе си. От друга страна бебетата скорпиончета знаят какво искат и как да го получат. Много са умни и силни, затова внимавайте, родители!

Стрелец
Това безгрижно и щастливо бебе ще проходи много бързо. То е независимо, със свободен дух и обича да изследва. Хлапето обожава откритите пространства и често ще тропа по вратата, докато не го изведете навън. Бебетата Стрелци са безстрашни и обичат да изследват новите неща. Затова внимавайте, защото лесно може да се изгуби вашето стрелче. Тези малчугани обичат да общуват с другите и обожават да пътуват.

Козирог
Това дете е много дисциплинирано, методично и организирано. Дали е наистина дете? И да, и не. Козирогчетата не са склонни към авантюризъм и да се държат като бебета им е досадно. Когато става въпрос за учене, не би трябвало да бързате – бебето Козирог има свое темпо, с което открива и опознава нещата. Тези малчугани са винаги концентрирани и старателни – каквото и да правят.

Водолей
Тези бебета може да изглеждат самотни, но обичат сами да прекарват времето си. Дори и когато плачат, те не искат да бъдат успокоявани. Хлапетата може да са истински малки бунтовници, което е голямо предизвикателство за родителите им. С тях трябва да работите доста по въпросите на социализацията.

Риби
Бебетата рибки ще започнат да плачат без причина. Това е част от личността на тези срамежливи малчугани, наред с това, че таят емоциите си дълбоко в себе си. Те са много грижовни и чувствителни към случващото се в семейството, затова не се карайте и не си крещете пред тях. Бебетата са истински мечтатели, и затова често се отнасят в мислите си далеч от реалността.


Статията е любезно предоставена от:estestveni idei - logo
Източник: blic.rs
Превод: Милена Тошева


Подобни статии:

mother%20and%20baby  Съвременното майчинството в цифри

novorodeni-v-bolnica  Живата музиката укрепва здравето на новородените

1a68619507aa70f6012779f59c55b595_big  Как да разберете дали сте готови за бебе или не

baby_smiling_11121898  Впечатляващи факти за вашето бебе

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

25,611 преглеждания

Comments are closed.