Да отглеждаме детето си според зодията му

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Какъв ще бъде характера на детето, според неговата рождена дата и зодия?
Какво ще стане като порасне?
Как да бъде достатъчно мотивирано?
Как да стане добър човек?

Астрологията не може да даде изчерпателен отговор на всички тези, а и на куп други въпроси, но като за начало можем да пробваме с този хороскоп, предоставен ни любезното съдействие на dama.bg, който със сигурност ще ни помогне да разчетем по-вярно и точно всичко онова, което може би е предопределено за детето ни, в зависимост от зодиакалния му знак.

 

zodia-oven

ОВЕН

Те винаги са готови за приключения. Детето Овен винаги ще има синини и наранявания от катерене по дървета и различни пакости. Успех на родителите, които опитват да научат рогатото си хлапе на търпение и контрол.

 

zodia-telec

ТЕЛЕЦ

Децата Телец са практични и разумни. Те не предприемат действия бързо и са склонни да вървят бавно, но без да спират, към нещата, които желаят. Успех на родителите, които се опитват да научат малкия си Телец, че промяната може да бъде нещо хубаво.

 

zodia-bliznaci

БЛИЗНАЦИ

Ако винаги сте искали близнаци, едно дете от зодия Близнаци може да ви накара да се чувствате така, сякаш отглеждате две деца едновременно. Ненадминати социални пеперуди, тези деца умеят да общуват със всички и обичат новите запознанства. Успех на родителите, които се опитват да научат Близнаците си да стоят в правия път и да не променят мнението си 9 хиляди пъти… само за една сутрин.

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2 3 4

60,927 преглеждания

Comments are closed.